Hardcase kufferter

Har du brug for en kuffert der beskytter dine ejendele, når du skal på ferie er en hardcase kuffert et godt valg. Det hård materiale beskytter dine ting, så de ikke går i stykker under transporten. Kufferterne findes både i små og større modeller.

Hardcase kuffert – stærk og robust

Skal du ud og rejse, er en hardcase kuffert din garanti for, at selv skrøbeligt indhold bliver transporteret til destinationen 100 % intakt. På Bilka.dk har vi mange forskellige modeller, farver og størrelser. Vælger du en hardcase, får du en holdbar rejsekammerat, der beskytter dine ejendele fra start til slut.

  • Den hårde skal beskytter indholdet optimalt
  • Materialet gør den nem at vedligeholde og rengøre
  • Kufferten er vandafvisende og svær for uvedkommende at bryde op

 

Trolley, kabinekuffert eller en stor kuffert? På Bilka.dk har vi hardcase kufferter i mange forskellige udgaver og materialer. Har du brug for en ny toilettaske eller beautyboks eller diverse rejsetilbehør, finder du det naturligvis også her.

Hvad skal du vælge?

Ved du, hvad du har brug for, så finder du det med stor sikkerhed her i shoppen. Er du i tvivl, så følger her et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge din nye hardcase.

  • Materiale: ABS plast, polypropylen og polycarbonat er nogle af de mest anvendte materialer til hardcase kufferter. De sikrer en robust skal, der er modstandsdygtig over for slag, stød og hårdhændet håndtering. Glem alt om forskellen på de forskellige materialer. De er hårfine.
  • Hjul: Det er ikke ligegyldigt, om du bestemmer dig for en kuffert med 2 eller 4 hjul. Tommelfingerreglen er, at hvis der er tale om en mindre model, som for eksempel en trolley eller en kabinekuffert, bør du vælge en med 2 hjul. Den egner sig bedst til let bagage. Skal du op i en større model, vil en kuffert med 4 hjul gøre det nemmere for dig at håndtere den ekstra vægt. Den er mere fleksibel og giver dig mulighed for at køre og dreje den i alle retninger eller have den rullende ved siden af dig.
  • Design: Hvis du vælger en kuffert, som skiller sig ud fra mængden, er den nem at holde øje med og få øje på undervejs på rejsen, i lufthavnen og på hotellet. Kombinér funktionalitet og æstetik og få fuldt udbytte af din nye hardcase.
     

Bestil din nye kuffert i hardcase på Bilka.dk

Med en hardcase kuffert beskytter du dine ejendele optimalt. Køb den online på Bilka.dk i dag, og du får ubegrænset returret. Vi tilbyder levering direkte hjem til dig på din adresse eller til et varehus nær dig.