Cykler til enhver smag
Cykler til enhver smag

Cykler

Mangler du en ny cykel? Så finder du her på bilka.dk et bredt udvalg med mange forskellige typer cykler i høj kvalitet til hele familien. Design, kvalitet og pris er i fokus i vores udvalg herunder. 

Se alle produkter

Restsalg på cykler

Få din cykel samlet

Når du køber en cykel på Bilka.dk, kan du tilkøbe at få den samlet. Så er cyklen klar til brug, når du modtager den.

SCO's cykel-display: CYCLEPLAY

Cykel guides

Er du i tvivl om hvilken cykel eller cykeldel du skal vælge? Eller måske har du brug for hjælp til montering og vedligeholdelse af din nye cykel?

SCO Premium E - Cargo ladcykel

En fantastisk ladcykel med el, der har et stort frontlad, hvor der er plads til fire børn.

  • Fire seler til passagererne medfølger
  • Et stort overtræk med gennemsigtig plastikrude, så udsigten kan nydes, selvom det skulle regne
  • Ladcyklens elsystem kan køre op til 70 km på en opladning, afhængigt af egen indsats, vejr, terræn og vægten i ladet

En smuk og og unik livsstilscykel der kan få familien ud på magiske ture.

Populære mærker

SCO elcykel til seniorer

Pensionistpris fra 9.999 kr.

Hos SCO har vi udviklet en elcykel med fokus på seniorer: E-Uni. Denne elcykel har højere kørekomfort, da der er monteret affjedring i sadelpinden og justérbar frempind, så du nemt kan finde den ønskede køreposition. Cyklen fås med forhjulsmotor. Med en forhjulsmotor giver det dig en fornemmelse af at blive trukket afsted. Her skal der ikke bruges særlige mange kræfter.

For at købe cyklen online, skal du bekræfte at du er over 65 år. Dette gøres, når du lægger elcyklen i din kurv. I fysiske butikker skal du også kunne dokumentere, at du er over 65 år. Ved at dokumentere, at du er over 65 år, vil rabatten automatisk blive udløst både online og i de fysiske butikker.

Se hele vores udvalg af cykler til seniorer her.

Cykelmakker - Har du brug for cykelservice?

Cykelmakker gør det muligt for dig, at få hjælp når som helst og hvor som helst. Cykelmakker består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cykler

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Når du skal ud og investere i en ny cykel, skal du selvfølgelig købe den, som passer bedst til dig og dine behov. Det er vigtigt at du overvejer hvad du skal bruge din cykel til, inden du begynder din søgning. Vi har alle cykeltyper i både herrecykler og damecykler.
- Skal du bruge cyklen til korte ture, som til og fra arbejde, eller skal den bruges til lange ture i skoven?
Nedenfor har vi forsøgt at redegøre for forskellene mellem de forskellige typer cykler.

 

Shopper-cyklen - til de korte ture

En shopper-cykel er perfekt til dig, der cykler kortere ture, fx til og fra arbejde eller ned for at købe ind. Cyklen kendetegnes ved den meget lave indstigning, og har oftest en praktisk kurv foran, hvor du kan putte din taske eller indkøbsposer i. En shopper-cykel bør have smalle dæk, være stabil og robust. Du behøver ikke mere end 3-7 gear på en shopper, men det er vigtigt, at du sørger for at cyklen har indvendige gear og en lukket kædekasse, da det kræver mindst mulig vedligeholdelse. Se det store udvalg af shopper-cykler her.

 

Citybiken - allround cyklen

En citybike er god til dig, der bruger cyklen meget i hverdagen. Det er en god allround cykel, som kan fås både til damer og herrer. Inden du køber en citybike, bør du sikre dig, at det er en stabil cykel med god kørekomfort, gode bremser og lidt bredere dæk. Hos os vil vi gerne tilbyde dig det bedste flow cykelmæssigt, og derfor finder du på alle vores citybikes enten indvendige eller udvendige Shimano gear. Se det store udvalg af citybikes til herre og damer her.

 

Mountainbiken - til motionisten

Elsker du at få pulsen op, eller køre lange ture i skoven i ujævnt terræn? Så er en mountainbike det perfekte valg til dig. En mountainbike skal som udgangspunkt være let, have god affjedring og mange udvendige gear. Kører du eksempelvis på blødt og meget mudret underlag, bør du endvidere sikre dig at din cykel har mekaniske skivebremser. Mekaniske skivebremser fungerer nemlig optimalt i alt slags vejr, og så har de generelt den mest effektive nedbremsning. Vil du vide mere om de forskellige bremsetyper, skal du blot klikke her: Hvilken bremse skal du vælge? Se det store udvalg af mountainbikes her.

 

Elcyklen - til de lange ture

Har du langt på arbejde eller til studiet, og ønsker du tilmed at komme både hurtigere og svedfrit frem og tilbage, så er en elcykel det mest optimale valg for dig. Med en elcykel har du naturligvis stadig muligheden for få den daglige motion, alt du skal gøre, er blot at slå motoren fra. Elcykler i Danmark skal jf. dansk lovgivning stoppe med at hjælpe, når du opnår en fart på 24,6 km/t, så vil du køre stærkere, er det bare med træde hårdere i pedalerne. Alle elcyklerne på bilka.dk kommer i dag med Li-ion batteri. Vil du vide mere om opladning eller vedligeholdelse af batterier skal du blot klikke her: Vedligeholdelse af elcyklens batteri. Se det store udvalg af elcykler her.

 

Racercyklen - til cykelrytteren

Vil du mærke vinden i håret, mens du ræser ud af landevejen? Så er racercyklen lige en cykel for dig. På en racercykel kan du tilbagelægge mange kilometer på forholdsvis kort tid samtidig med, at du får pulsen op. Det aerodynamiske design på racercyklen sikre, at du har mindst mulig vindmodstand og derfor kan få mere fart på. Racercykler er desuden letvægtscykler, som betyder, at du skal bruge færre kræfter på at flytte cyklen fremad. Se det store udvalg af racercykler her.

 

Stort udvalg af cykler på Bilka.dk

I sortimentet her finder du et kæmpe udvalg af både almindelige cykler, elcykler og alle andre typer af cykler til børn og voksne. Find favoritten på Bilka.dk og bestil den hjem allerede i dag. Du har ubegrænset returret, hvis cyklen ikke falder i din smag.