Find et stort og bredt udvalg af bøger hos Bilka.dk
Find et stort og bredt udvalg af bøger hos Bilka.dk

Bøger

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af populære bøger til de bedste priser. Vi har billige bøger for enhver smag i forskellige genrer og om mange interessante emner.

Hitter på #BookTok

BookTok er et populært hashtag på TikTok, hvor brugere deler og anbefaler bøger. Fællesskabet har hjulpet med at genoplive interessen for litteratur, særligt blandt unge læsere. Se et udvalg af de anmeldte bøger her på Bilka.dk. Du finder genre som young adult, romantik og fantasy.   

Bedste krimiserie bøger

Opdag spændingen i de bedste og mest populære krimiserier fra Bilka.dk. Vores udvalg af de bedste krimibøger tilbyder mysterier og gåder, der holder dig fanget til den sidste side. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bøger

Køb bøger online i alle genre

Når du køber bøger online på Bilka.dk kan du sidde i ro og mag og lade dig inspirere – uanset om du kigger efter en spændende bog til dig selv eller den perfekte gave til en du holder af.

Vores liste med bestseller bøger kan du bruge som inspiration til en gaveidé eller til at holde dig opdateret om det sidste nye indenfor bøger. Bestsellerlisten bliver opdateret  og tager udgangspunkt i, hvilke bøger der bliver solgt flest af i vores butikker og på Bilka.dk – her finder du altså altid de mest populære bøger. Du kan også finde alle de nyeste bøger, så du altid kan købe de nyeste udgivelser. 

Når der er nye udgivelser af bøger kan du ofte forudbestille disse, hvorefter bogen vil blive sendt hjem til dig lige efter udkommelsesdatoen.

For at du nemt kan finde din næste bog online, har vi opdelt vores bøger i følgende genrer:

 

Skønlitteratur

Skønlitteratur er en bred kategori, men alle bøgerne er fiktive - måske med elementer inspireret af virkelige hændelser. På Bilka.dk finder du alt indenfor skønlitteratur som romantiske romaner til krimibøger med spændende plot, du finder det hele i denne kategori.

 

Bøger til børn og unge

Uanset om dine børn er i alderen til en godnathistorie eller kan læse selv, så finder du altid en god børnebog eller ungdomsbog på Bilka.dk. Børnebøgerne er altid fantasifulde og kan inspirere dine børn til at gå på opdagelse i litteraturens verden.

 

Krop og sind

I kategorien krop og sind finder du billige bøger om f.eks. sundhed, psykologi, religion og pædagogik. Bøgerne er ofte selvhjælp- eller selvudviklingsbøger, som du kan bruge når du vil blive klogere på dig selv. I denne kategori finder du også bøger om sport eller træningsbøger skrevet af kendte sportsfolk.

 

Hobby og rejse

Find din næste rejsebog på Bilka.dk. Så kan du nemt planlægge den perfekte ferie eller få inspiration til, hvor din næste rejse skal gå hen. Eller er du på udkig efter dit næste strikkeprojekt? Se udvalget af strikkebøger så du kan slippe kreativiteten løs med strikkepindende.

 

Faglitteratur

Faglitteratur indeholder bøger om alt indenfor historie, politik. Disse bøger er perfekte til dig, der gerne vil blive klogere på, hvorfor verden ser ud som den gør i dag. Faglitteratur giver dig også mulighed for at fordybe dig i kulturhistorie, politiske debatter og verdensøkonomien.

 

Kogebøger

Leder du efter nogle fantastiske nye opskrifter og ny inspiration til madlavning? Så finder du alt om mad og vin i kategorien kogebøger. Her kan du også finde bøger om forskellige slankekure, f.eks. 5:2 kuren eller LCHF-kost. Uanset om du er til stor gastronomi eller hverdagsmad finder du helt sikkert noget interessant her, så du kan spise dig glad og mæt.

 

Historie og samfund

Vil du gerne blive klogere på historie og samfund er det bøgerne i denne kategori du skal kaste dig over. Her bliver du klogere på samfundet vi lever i og du finder bøger der er skrevet med et historisk fokus. 

 

Coffee table books

Er du på udkig efter en bog som både er minimalistisk og flot til at indgå l indretning af boligen, men som samtidig indeholder spændende historier, så er det en coffee table book du skal kigge efter. 

Gå på jagt i vores store udvalg af bøger til en hver smag. Find din favorit i udvalget på Bilka.dk og bestil den hjem allerede i dag.