Alt til fiskeri
Alt til fiskeri

Fiskegrej

På Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge inden for fiskegrej af høj kvalitet. Her på siden finder du fiskegrej fra velkendte brands som Berkley, Abu Garcia, Ron Thompson og Kinetic. Gå på opdagelse i vores udvalg af fiskestænger, fiskehjul, fiskesæt, endegrej og bliv klar til din næste fisketur.

Populært fiskeudstyr

Populære mærker

Fiskegrej til fiskere på alle niveauer

Nybegynder eller en garvet fisker? På Bilka.dk finder du fiskeudstyr for alle. Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af alt til fisketuren. Du finder fiskegrej til kystfiskeri, put and take, geddefiskeri og alt derimellem. Vi har blandt andet fiskestængerfiskehjul og hele fiskesæt med både fiskestang og hjul.

Er du på udkig efter en ny spinnestang? Eller er det fluefiskeri, der har fanget din interesse? På Bilka.dk finder du fiskegrej til enhver form for fiskeri. Vi har både spinnestænger og fluestænger samt spinnehjul og fastspolehjul. Hvad mere kan en fisker ønske sig af fiskegrej eller fiskeudstyr?
 

Tag ud i det fri 

Er du generelt helt vild med friluftslivet? Hvad med at planlægge en fed fisketur med overnatning i det fri? På Bilka.dk finder du alt det, som du skal bruge til den perfekte fisketur. Vi har blandt andet fedt campingudstyr, soveposer og telte, som er uundværligt på en friluftstur.

Inviter venner eller familie med på tur. Måske kender du et godt fiskested ved en sø eller å? Dem findes der masser af i det danske land, så mon ikke der også findes en perfekt lokation til fiskeri i nærheden af, hvor du bor. Pak taskerne med alt jeres fiskegrej, og tag afsted! 
 

Aldrig gå ned på fiskeudstyr

Vil du være en succesfuld fisker, handler det i høj grad om at kende dit fiskeudstyr, og det kræver derfor typisk lidt øvelse med det nye fiskegrej, før der er bid på krogen. Det kan være en god idé at forsøge sig med noget forskelligt udstyr.

Erfaringer siger, at hellere have lidt for meget med end lidt for lidt på din fisketur. En fiskeline kan hurtigt knække eller en fiskekrog kan sidde fast. Fyld din grejboks med forskelligt endegrej og fiskeliner. Og husk også et godt fiskenet og komfortabelt fisketøj. Så er du godt på vej! Tag et kig i vores fiskeri-univers, og bliv inspireret til næste fisketur.