Jul 2024

Få en fortryllende og magisk jul i 2024 med Bilka.dk og dine kære. Den store begivenhed er ofte spækket med dejlige julegaver, hygge, flot julepynt samt god mad. Gå på opdagelse i vores sortiment på Bilka.dk og find alt det, du behøver til julen og mere til.

Pynt op til jul

Kunstige juletræer

Mærk julemagien år efter år med et af de vigtigste elementer i julen: juletræet. Med et kunstigt juletræ har du mulighed for at få et træ, der holder år efter år og som bringer dig glæde hele julen - og helt frem til påske, hvis du ønsker det.

Højt fra træets grønne top...

Flot pynt til juletræet

Julekalendere

Gør december måned endnu mere magiske og sjov med en julekalender til børnene. Få 24 små overraskelser samlet i én kalender, som børnene vil elske at åbne hver dag indtil juleaften. Du finder julekalendere fra LEGO, Disney og mange flere af børnenes favoritter i udvalget her på Bilka.dk. 

Juletøj til hele familien

Pift julen op med det helt rette juletøj til hele familien. Du finder både julesweatre, julestrømper og julenattøj, så hele familien kan gå den søde juletid i møde i matchende tøj. Tjek vores udvalg og find tøjet til den magiske julemåned.

Ho ho ho...

Julekostumer til voksne

Julevine

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige vin til julefrokosten, julemiddagen eller blot til hyggestunden i december måned. Derfor har vi på denne side nøje samlet dette års sortiment af julevine - lige fra sprudlende bobler til lækkert portvin.

Juleopskrifter

Find det gode julehumør frem og kast dig ud i fantastiske juleopskrifter. Den søde juletid bringer de bedste traditioner frem og uanset om du laver konfekt eller småkager, så finder du vores bedste juleopskrifter her på siden.

LEGO® Jul

LEGO® er altid populært til jul! Uanset om du er på udkig efter en gave til voksen eller barn, så bugner LEGO universet med mange skønne og forskellige produkter. Vi har samlet et udvalg af LEGO produkter til jul - klik ind og bliv inspireret af de seneste trends i LEGO universet!

Bestil i dit nærmeste Bilka hypermarked eller online

Bilka Mad ud af Huset

Derfor fejrer vi jul i Danmark

I dag handler julen i Danmark ofte om hygge med familien, venner og god mad i december – men har du nogensinde undret dig over, hvordan julen er blevet til? Det korte svar er, at vi holder jul for at fejre Jesus’ fødselsdag, som er blevet fastlagt til at være 25. december. I Danmark fejrer vi julen 24. december, fordi vi i gamle dage angiveligt begyndte fejringen ved solnedgang.

Er du heldig, kan du og børnene møde den store, glade mand i det røde juletøj – ham du måske bedre kender som julemanden Santa Claus, der kommer med gaverne. Faktisk stammer hans historie helt tilbage til 300 år efter Kristi fødsel, hvor han hed Nikolaus. Dengang var han kendt for at være fantastisk gavmild med gaver. 

Med den danske jul kan du se frem til:

  • Hyggelige stunder med familien
  • Modtage og give dejlige julegaver
  • Spise god og mættende mad
  • Pynte op med lys, nisser og juletræ

 

Find dine julegaveidéer og julepynt på Bilka.dk

Vidste du, at ordet “jul” stammer fra det hedenske ord “yul”, der betyder “festerne”? I gamle dage fejrede vi nemlig vintersolhverv, der betyder, at dagene bliver længere. På Bilka.dk er vi også vilde med begivenheder som julen. Derfor kan du naturligvis blive inspireret til julegaveidéer, adventsgaver og kalendergaver hos os. Vi har både julegaver til dig, der har alt og dig, der har forberedt en ønskeliste i god tid.

Hold øje med vores julekampagne, hvor vi fejrer jul i Bilka og på Bilka.dk. Her venter dig sjove konkurrencer, spændende gaver og alt det tilbehør, du skal bruge for at skabe en god og hyggelig jul. Mangler du for eksempel julepynt, en sjov julekalender eller smukke lyskæder? Bestil det her på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.