Tallerkner

Tallerkner er ikke bare dét, vi spiser fra, de er også med til at præsenterer maden, så den virker både lækker og tiltalende for dig og dine gæster. Leder du efter nye tallerkner til din samling? Så klik endelig rundt på Bilka.dk, og se de mange flotte designs.

Udtryk din personlige stil med dine tallerkner

Når du skal vælge dine næste smukke tallerkner, kan du med fordel indtænke din personlige stil. Er du til skønne farver og anderledes design, så foreslår vi, at du vælger farverige modeller. Er du derimod ikke til alverdens farver men hellere et mere klassiske udtryk, så er en hvid tallerken muligvis noget for dig.

Udover farver og design skal du også overveje, om du vil have tallerkner i glas, porcelæn eller plastik, og om de skal kunne gå i opvaskemaskinen. Hvis du har præferencer, skal du gå efter det, men hvis du er i tvivl, kan du overveje, hvilket materiale der vil passe godt til dine drikkeglas og dit service til servering.  

Du er altid velkomment til at bestille, og se tallerknerne i virkeligheden. Du får nemlig ubegrænset returret på Bilka.dk, så du kan ombytte eller returnere helt, hvis stilen ikke passer alligevel.

Dæk det perfekte bord med stilfulde tallerkner  

Med de rette tallerkner kan du dække det perfekte bord til på hverdag og festlige lejligheder. Du kan med dine tallerkner skabe en sammenhængende borddækning, hvor både flade og dybe tallerkner passer sammen i stil, materiale og farve. 

Vil du gerne prøve noget nyt og anderledes, kan du matche tallerkner, der ikke normalt er fra samme serie. Du kan sammensætte forskellige designs, så du får en unik og meget personlig borddækning. Du kan eksempelvis vælge én stil frokosttallerken til forretten, en anden slags middagstallerken til hovedretten og til sidst en desserttallerken i en helt tredje stil. Du kan også vælge én stil til én person, og en anden stil til den næste, så alle rundt om bordet har deres eget tallerkensæt.

Lige meget om du vælger at gå den klassiske vej med matchende tallerkner eller den anderledes vej med forskellige designs, så kan du med dine tallerkner præsentere maden og hele måltidet på en flot og indbydende måde.