LEGO® Ninjago

Vær en ninja med LEGO® NINJAGO® sæt! Byg seje robotter, tungt bevæbnede fartøjer og bygninger, og lær at mestre kampsporten Spinjitzu med Spinjitzu Masters spinnere. Slå dig sammen med mester Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole – fordi ninjahelte er stærkere og har det sjovere sammen! Her på Bilka.dk finder du alle de seje LEGO Ninjago æsker og merchandise med din yndlingsninja – selvfølgelig altid til en rigtig god pris.

Se de seje LEGO Ninjago

Se de seje LEGO Ninjago

Download gratis maleark og plakater med ninjaer

Farvelægningsark er perfekte til en regnvejrsdag eller en lang køretur. Med de seje maleark kan du helt selv bestemme, hvordan din yndlings-ninja skal se ud! Farvelægningsarkene er nemme at udskrive på printer.

Hvis du er en ægte Ninjago-fan kan du også udskrive dine helt egne plakater med de seks ninjaer.

Download de gratis maleark her.

Hvem er din yndlingsninja?

Kender du de seje ninjaer og master Wu? – Ellers kan du her blive klogere på dem og finde din yndlingsninja.

LLOYD
Lloyd er den af de unge ninjaer, der har forandret sig mest – fra mislykket superskurk til ultimativ Spinjitzu-mester. Som søn af mester Garmadon og Misako ofrede han sin barndom for at følge sin skæbne og blev til slut den grønne ninja og ganske kortvarigt den mægtige gyldne ninja.

KAI

Kais impulsive personlighed, iltre temperament og utrolige energi afspejler ilden i ham. Hans stærke retfærdighedssans gør ham stædig, og der er intet, der kan stoppe ham, hvis han først har besluttet sig for noget ... men det er også derfor, han er så modig.

NYA

Som den eneste pige i gruppen har hun altid kæmpet hårdt for at blive accepteret som en af ninjaerne, også selvom det betød, at hun måtte skjule sig bag en hemmelig identitet! Da hun var Samurai X, klarede hun ofte ærterne, og da masken faldt, blev hun en vigtig del af teamet.

JAY

Lynninjaen er lynhurtig på enhver måde. Han taler hurtigt og har altid en kvik bemærkning, men problemet er, at han taler og handler, før han tænker. Jay synes selv, han er en ren komiker, men han er ofte ufrivilligt sjov og alt for let at drille. Det er dog denne naivitet, der får folk til at holde af ham.

ZANE

Zane, der engang var den hvide ninja, er en intelligent og effektiv nindroide (ninjarobot), som står for computerintelligensen i gruppen. Denne fornuftige ninja, der står for fred, frihed og mod, er både modig, omsorgsfuld og har et stort hjerte … selvom han ikke har et!

COLE

Cole har jordens elementkraft og besidder stor fysisk styrke, hvilket er praktisk i vanskelige situationer. Han oser ganske vist af selvtillid, men jordens mester har begge ben solidt plantet på jorden. Han elsker det enkle liv – at være udendørs, klatre på klipper, gammeldags teknologi og, vigtigst af alt, kage!

LEGO Ninjago skal også være for de mindste byggere

LEGO Juniors serien indeholder også en Ninjago-æske, der er specielt designet til de mindste LEGO-byggere i alderen 4-7 år. Juniors-æsken indeholder bl.a. ninjaerne Kai og Lloyd, der kæmper mod den onde Hvidhaj. Sammenligned med almindelige LEGO-æsker indeholder LEGO Juniors æskerne en enkel bygge- og legevejledning samt nogle lidt større LEGO-elementer, der er med til at give de yngre børn masser af selvtillid.

LEGO Ninjago – en verden fuld af drager, våben og kampen mod det onde

LEGO Ninjago så første gang dagens lys i år 2010, hvor LEGO lavede en række tv-episoder, hvor vi følger den modige flok af ninjaer og deres træner Sensei Wu, der kæmper mod onde kræfter. Sidenhen er Ninjago universet blevet udvidet med Ninjago byggesæt, en ny film ”LEGO Ninjago the movie” og ninjaernes karakterer og kendetegn udvikler sig også. Nu har hver ninja sit eget specielle våben og kraft, som de bruger i kampen mod f.eks. onde drager.

Med udgangspunkt i drenge fra 7 år og opefter og deres interesser, giver det store udvalg af LEGO Ninjago produkter mulighed for at skabe helt egne kampscener og finde sine indre ninja-kræfter frem gennem leg.

LEGO Ninjago universet er inspireret af japanske elementer som f.eks. samurai-sværd, mens kampsporten Spinjitzu har tydelige referencer til kampsport som karate og judo. Derudover indeholder universet mange actionprægede virkemidler som motorcykler, kæmpe skibe og avancerede robotter. Til alle LEGO Ninjago byggesæt medfølger der detaljeret tilbehør og brugervenlige samlevejledninger, der gør det nemt at komme i gang med at lege og bygge de flotte modeller.

Sensei Wu og ninjaerne mod Lord Garmadon og hans håndlangere

LEGO Ninjago universet er overordnet baseret på 2 grupper, der konstant kæmper mod hinanden. Ninjaerne har deres læremester Sensei Wu i spidsen og de kæmper mod Lord Garmadon, der har en hel hær af onde håndlangere, f.eks. hajhæren og skelethæren. Lord Garmadon vil gøre alt for at få fat i ninjaernes våben, fordi de er de mægtigste våben i universet, mens ninjaerne vil gøre alt for at forhindre dette, for med våbnene kan Garmadon undslippe underverdenen og herske for evigt i Ninjago city.

I legen med Ninjago kan børnene selv bestemme, om de gode ninjaer vinder over den onde Lord Garmadon, eller om historien vender helt og de alle bliver gode venner til slut. Børnene kan også helt selv bestemme, om de vil konkurrere og kæmpe mod vennerne eller sammen bekæmpe de onde skurke.

LEGO Ninjago æskerne giver inspiration til børns nysgerrige sind og sunde fantasi

Æskerne med LEGO Ninjago giver dit barn mulighed for at lege med kendte figurer og bygge og genskabe historier fra filmene, men dit barn kan også få meget tid til at gå med at opfylde helt nye udfordringer for ninjaerne. 

Som med alle LEGO æsker og LEGO legetøj er meget af den sjove leg baseret på det at bygge fascinerende og farverige modeller. At bygge sammen kan være en god social oplevelse og LEGO Ninjago æskerne lægger op til fri leg og livlig fantasi.

Æskerne i Ninjago-serien indeholder almindelige LEGO klodser, hvilket gør det muligt for børnene at kombinere klodserne med andre LEGO-temaer f.eks. LEGO CityLEGO Star WarsLEGO CreatorLEGO Technic osv. Se vores store udvalg af LEGO fra alle de kendte temaer i LEGO shoppen på Bilka.dk.

Køb nemt LEGO Ninjago på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et stort sotiment af LEGO Ninjago æsker, som gør det nemt og bekvemt for dig at købe online. Når du har købt fungerer leveringen også som en leg – du kan selv vælge om du vil afhente i dit nærmeste varehus, Swipbox eller få sendt LEGO æskerne helt hjem til dig selv. Læs evt. mere om vores leveringsmuligheder lige her.