LEGO® Classic

LEGO® Classic er et godt startsted til at give inspiration til små byggere og introducere dem for kreativ leg, hvor deres fantasi udelukkende sætter grænserne. De farverige modeller er nemme at bygge og opbevare, og de giver dit barn mulighed for at opdage glæden og stoltheden ved at bygge et scenarie op – hvad enten det er en prinsesseverden, en fantasifigur eller en brandstation. Find de forskellige Classic sæt her hos Bilka.dk.

Slip kreativitet løs med LEGO® Classic byggesæt

Med LEGO® Classic byggesæt er børn sikret et univers med timevis af sjov og kreativitet. Her kan de gøre deres ideér, verdener og fantasivæsner levende med et bredt udvalg af LEGO® klodser i stærke, klare farver.

Der findes desuden klodser i gennemsigtige farver, som selvfølgelig stadig kommer i den samme regnbue af farver som de traditionelle klodser. Udover klodser er der også mulighed for at vælge mellem hjul, døre, vinduer, hængsler, byggeplader og øjne i forskellige former og størrelser, så du kan skabe dit drømme køretøj eller bygge dit fantasiunivers.

 

Byggesjov for børn og voksne i alle aldre

Med LEGO® Classic byggesæt kan både børn og voksne bygge deres drømme til virkelighed og lege med det efterfølgende. Det giver dig ubegrænset af muligheder, hvor du ikke er tvunget til at bygge efter en brugsanvisning for at få udnyttet klodsernes potentiale.

Byggere på tværs af aldersgrupper finder meget sjov og underholdning i brugen af Classic byggesæt, hvad end du ønsker at bygge alene eller sammen med dine børn. Med denne LEGO® gave kan hele familien samles til ubegrænset og kreativ sjov.

 

Få igangsæt børns kreativitet, fingermotorik og indlæring

Med LEGO® Classic byggesæt kan børn fra 4 år og opefter bygge, lege samt ombygge, og på den måde få igangsat deres kreativitet, fingermotorik og indlæringsfordele, der varer hele livet. Du skal derfor som forældre ikke være bange for at deltage i deres leg og byggerier, hvad end de bygger med de klassiske LEGO® klodser eller omfattende specialelementer. På den måde kan du hjælpe dem med at finde de rigtige klodser eller selv blive ramt af inspiration til at bygge.

Dog er det ikke alle, hvor det er lige naturligt at finde på eller skabe ud fra fantasien. Men bare rolig udover at have mulighed for ikoniske klodsopbevaringsløsninger medfølger der i hver eneste byggesæt inspirerende byggevejledninger, så nye byggere kan komme i gang. Vejledningerne er yderst enkle at følge, så man nemt og hurtigt kan komme i gang med sit kreative byggeri uanset byggefærdigheder og evner.

Hvis dit barn allerede ejer Classic klodser og er klar på mere udfordrende byg, så kan vi anbefale LEGO® CityLEGO® Creator 3 in 1 og LEGO® Technic til at videreudvikle deres byggeevner og fingerfærdigheder. 

 

Hvad indeholder LEGO® Classic æskerne?

Det er meget forskelligt, hvad de enkelte byggesæt og æsker indeholder udover de ikoniske byggeklodser. Du skal derfor være opmærksom på, om du har de elementer, som du ønsker i dit byg. Fx er det ikke alle æsker, der indeholder klare klodser eller hjul. Dog vil dette tydelig fremgå under de enkelte produkter her på siden, så du vil skulle læse dig frem til, hvad LEGO® æskerne præcis indeholder.