Stort udvalg af tilbehør til ansigtet
Stort udvalg af tilbehør til ansigtet

Makeup

Find kvalitetsmakeup til enhver anledning på Bilka.dk. Vi tilbyder foundation, pudder, concealer, blush, lipgloss, mascara, bronzer, primer, øjenskygge, pensler, spejle og meget mere. Forny hele din makeup-pung med vores store udvalg af kvalitetsprodukter fra populære mærker som blandt andre Max Factor, Maybelline, GOSH og L'Oréal.

Kategorier

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om makeup

Find al din makeup på Bilka.dk

Som dit hypermarked har Bilka.dk alt, du skal bruge i hverdagen – også når det kommer til makeup og anden personlig pleje. Det betyder, at du kan finde Danmarks største vareudvalg lige her på hjemmesiden, hvor du kan handle direkte. 

Vores store makeup- og sminke-udvalg giver dig muligheden for at få netop de makeup-produkter, som du bruger til hverdag og fest. I sortimentet kan du blandt andet finde: 

  • Ansigtsmakeup som for eksempel foundation, concealer, primer og blush  
  • Læbemakeup, der blandt andet tæller læbestift og lipgloss 
  • Øjenmakeup til forskønnelse af øjenområdet som mascara, eyeliner og øjenskygge 
  • Alt til dine negle, herunder et stort udvalg af blandt andet neglelak og neglepleje.

 

Derudover fører vi et stort udvalg af makeup-tilbehør som pensler og børster, så du kan få alle de redskaber og værktøjer, du har brug for til at skabe den bedste makeup. 

 

Derfor kan den rette makeup gøre en forskel for dig 

Hvis du tænker, at makeup og sminke kun er til for at ændre og dække til, så har du måske ikke prøvet, hvad den rigtige makeup kan gøre for dig? Nogle makeup-produkter – som foundation og concealer – er ganske rigtigt skabt for at kunne glatte, jævne og dække, men her er kun tale om de produkter, der skaber dit canvas. 

Andre sminke-produkter som mascara, eyeliner og øjenskygge har derimod den effekt, at de fremhæver fordele, som du allerede har – for eksempel dine vipper og øjendefinition. På den måde bliver du bare en forskønnet version af dig selv.  

Det samme gælder for læbestift, lipliner og lipgloss, der fremhæver dine læber på bedste vis. Og husk, at neglene er et af dine vigtigste visitkort, så en smule pleje gør, at du giver et bedre indtryk. Du ka’ finde makeup-produkter på Bilka.dk fra alle de kendte mærker som Maybelline, L’Oréal, Max Factor og Gosh