Lyskæder

Er du på udkig efter en flot lyskæde til indendørs eller udendørs brug? Så er du landet det rette sted. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af lyskæder i mange design til nogle rigtig gode priser.

Lyskæder i mange flotte design

Med en af vores energibesparende LED lyskæder kan du nemt og billigt skabe præcis den stemning og atmosfære, som du ønsker. Jule- og juletræskæder, disco partykæder, klyngelyskæder eller lysnet? Bolde, stjerner, istapper eller dråber? Alle vores lyskæder er med LED lys, og du får derfor en kæde, som vil begejstre både store og små.

  • Stemningsfuld med smukke hvide eller festlige multifarvede lys
  • Energibesparende 
  • I netop den længde, som passer til dit formål

 

Superanvendelige – ude som inde – til hverdag og fest

Trænger stuen, entréen eller børneværelset til at blive opdateret lidt på hyggefronten? Skal træer, buske og krukker indkørslen eller indgangspartiet være mere indbydende? Eller skal bordudsmykningen til bryllupsfesten, fødselsdagsfesten eller julefrokosten gøres endnu mere festlig? Så er en eller flere smukke lyskæder ideelt til formålet.

Det er tit i detaljen, at løsningen ligger. Dét, der ved første øjekast virker småt og ubetydeligt, kan, når det bliver brugt i den rette sammenhæng, pludselig åbenbare sig til noget helt unikt. Sådan forholder det sig også med lyskæder. Hvis du vælger det helt rigtige design og placerer dem de helt rigtige steder, kan de ikke undgå at imponere.
 

Hvad skal du være opmærksom på?

For at få den bedst mulige løsning er her et par punkter, som du bør overveje, inden du vælger din nye lyskæde.

  • LED lys: Med en lyskæde med LED lys kan du glæde dig til at spare mange penge på strøm. I forhold til almindelige glødepærer sparer du typisk op til 90 %. Brændtiden er også væsentligt højere. Du kan forvente, at din nye lyskæde vil holde mellem 30.000 og 70.000 timer.
  • Placering af lyskæder udendørs: Du kan skabe nogle fantastiske lysuniverser. Sørg dog for at placere lyskæderne på steder, hvor de ikke virker generende for andre. Lys – og ikke mindst blinkende – direkte ind i stuen eller soveværelset hos naboen – er sjældent befordrende for et godt naboskab.
  • Transformer eller batteri: Vælger du en batteridrevet lyskæde, undgår du at have kabler og forlængerledninger liggende og rode inde eller ude.
     

Bestil din nye LED lyskæde på Bilka.dk

Find din favorit lyskæde i vores udvalg her på Bilka.dk. VI er dit Hypermarked – hos os finder du nemlig alt, du skal bruge!