LED stearinlys

Med LED-stearinlys kan du få den samme hyggelige stemning, som når du tænder levende lys. LED-lysene er nemlig lavet så virkelighedstro, at du næsten ikke kan se forskel fra en almindelig flamme. Derudover er lysene holdbare og praktiske, da du aldrig risikerer at glemme et levende lys igen.

Få de praktiske og flotte LED-stearinlys hos os 

Levende lys kan være utroligt hyggeligt, men når du tænder lys, så skal du også sørge for at holde øje med den brændende flamme. Det behøver du ikke længere med de smukke LED-stearinlys. Du kan nemlig få flotte og meget virkelighedstro LED-stearinlys med bevægelig flamme, så du næsten ikke kan se forskel fra et almindelig levende lys.  

LED-stearinlys kan komme i flere forskellige farver og størrelser. Du kan for eksempel både få LED-bloklys og LED-stagelys, så du kan bruge lysene i forskellige lysestager. Lysene er utroligt praktiske, da du slipper for at skulle bekymre dig om, om du nu har glemt at slukke de levende lys, når du er taget hjemmefra. Derudover undgår du også at fylde dit hjem med partikler fra levende lys, som kan bidrage til et dårligere indeklima.  

Vi har både LED-stearinlys og de klassiske lys 

Hvis du ikke er hoppet med på bølgen med LED-stearinlys, så finder du på Bilka.dk et stort udvalg af klassiske lys med levende flammer. Lysene giver en dejlig atmosfære i dit hjem samt en behagelig belysning til filmaftenen eller den romantiske middag. Vi har blandt andet:  

  • Bloklys 

  • Fyrfadslys 

  • Snoede lys 

Bloklys giver dig mange timers brændetid, og så er de dekorative i sig selv. Du behøver altså ikke en lysestage, da bloklysene i sig selv vil pynte i dit hjem. Fyrfadslys er utroligt praktiske, da denne type lys slukker af sig selv, når de ikke kan brænde i længere tid.  

Snoede lys er meget moderne - og med god grund. Lysene er nemlig utroligt dekorative selvom de ikke er tændt, og så findes de i mange forskellige farver, så du kan finde nogle der passer perfekt til dit hjem eller din festlige anledning.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.