Inspiration til brylluppet
Inspiration til brylluppet

Bryllup

Alle elsker bryllupper. Og med god grund, for der findes vel næppe noget skønnere end at fejre kærligheden. Et bryllup er da også en af de fester, der bruges allermest tid på at planlægge. For det er (forhåbentlig) kun den ene gang i livet, man bliver gift, så der skal holdes et brag af en bryllupsfest.

Se alle produkter

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bryllupsplanlægning

 

"Det er så yndigt at følges ad...". Her på siden har vi samlet en række forskellige idéer og tips til bryllupsfesten. Tag et kig på den flotte inspiraton og drøm dig til det perfekte bryllup. Vi hjælper dig med bryllupsplanlægning, så I kan blive klar til en fantastisk kærlighedsfest.

Bryllupsplanlægning

Det kan være en stor mundfuld at planlægge et bryllup, og nogle får sågar hjælp af andre til planlægningen. Der er nemlig mange ting, der skal være styr på. Derfor vil vi gerne give jer gode råd til at lette bryllupsplanlægningen, så I kan planlægge præcis dét bryllup, I ønsker Jer.

 

Planlæg bryllup: Det skal I overveje

Når man skal planlægge et bryllup, er der mange overvejelser, I skal gøre jer, inden I begynder planlægningen. Nedenfor har vi lavet en liste over de primære ting, I skal overveje, når I skal planlægge det perfekte bryllup. Det kan fx være:

  • Hvordan og hvor skal vielsen foregå?
  • Vil I holde en reception efter brylluppet?
  • Hvordan og hvor skal bryllupsfesten foregå?
  • Hvad er jeres budget?
  • Hvem skal inviteres?
  • Hvad skal menuen være?

 


Vælg en overskrift for jeres bryllup

Det er meget nemmere at planlægge et bryllup, når der er en overskrift at tage udgangspunkt i. Det kunne fx være 'forårsboheme', som giver en rød tråd igennem hele brylluppet - fra invitation, bord og blomster til brudens og gommens hår og tøj.

Overskriften kunne også være hvidt-i-hvidt vinterbryllup, strand-tema eller galla. Ofte kan omgivelserne, hvor brylluppet skal holdes, være med til at pege i en bestemt retning.

Bryllupspynt

Mangler I inspiration til bryllupsplanlægning?

I videoerne nedenfor får du inspiration til, hvordan I kan skabe den perfekte bryllupspynt. Du kan bl.a. se, hvordan man farver brudeslør, så de får smukke og bløde farver. Du ka' også få inspiration til, hvordan du laver din egen bryllupspynt.

 

Bryllupsinspiration