Levende lys

Når du tænder levende lys kommer der hurtigt en hyggelig og rar stemning i dit hjem. Du kan finde forskellige varianter og i forskellige farver på Bilka.dk. Vi har blandt andet bloklys, duftlys og fyrfadslys, alt efter hvad du foretrækker at bruge.

DIY dip dye og kramme-lys

Hvis du er vild med at være kreativ og elsker snoede og farvede lys, så er denne guide helt sikkert noget for dig! Her kan du nemlig lære, hvordan du selv kan lave farvede og snoede lys, så du får præcis de lys, du bedst kan lide.

Servietter til middagsbordet

Servietter kan være med til at skabe en helt særlig stemning på middagsbordet. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af servietter til både hverdag og fest. Gå på opdagelse her og find lige præcis de servietter, der passer til dit middagsbord.

Find stearinlys i mange variationer 

Der findes mange typer af levende lys i forskellige former, størrelser og farver. Fælles for dem alle er, at de giver en rar og hyggelig stemning. Med levende lys får du et behageligt lys, som inviterer til gode samtaler og hyggelig stunder. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige lys til forskellige anledninger.

Du kan få duftlys med duften af blomster, rent sengetøj, og sågar forskellige madvarer. Du finder et godt udvalg af velduftende duftlys på Bilka.dk, så du både kan skabe god stemning samt få en dejlig duft i dit hjem.

Fyrfadslys er meget praktiske, da de går ud af sig selv. Så du skal ikke være bekymret for, om du nu glemmer at holde øje med den lille flamme. Fyrfadslys kommer i forskellige størrelser, og disse lys kan give et rigtig flot spil i rummet alt efter hvilken lysestage, du sætter lysene i. 

Bloklys giver dig mange timers brændetid, og de kan fås i et hav af forskellige farver. Bloklys kan se flotte ud, hvis du skal dække et hyggeligt og festligt bord til din gæster. Denne type lys kan også blive til en smuk dekoration i din stue eller andre steder i hjemmet, hvor du ønsker at nyde levende lys. 

Snoede lys er meget moderne og kan ses i mange hjem. De snoede lys fås typisk som stagelys, og de giver et helt særligt og flot udtryk, når de står i en lysestage. Lysene fås i forskellige flotte farver, så du kan vælge dine yndlingsfarver.

Skab en dejlig atmosfære med levende lys

Skab den helt rigtige stemning til din festlige begivenhed med levende lys. Udover vores mange andre festartikler kan nytårsaften for eksempel blive meget hyggeligere med at par lysestager og stearinlys på bordet. Fødselsdagsmiddagen kan også blive mere intim med det behagelige lys fra levende lys.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.