Negle

Dine negle er et af dine mest fremtrædende visitkort, så du bør passe rigtig godt på dem. Med den rette pleje og farve kommer de for alvor til deres ret, og på Bilka.dk finder du et stort udvalg af negleprodukter, så du er helt dækket ind.

Populære mærker

Den store guide til flotte negle

Vil du vide, hvordan du får flotte negle? Så læs med her! I denne guide giver vi dig gode råd til, hvordan du kan få flotte og stærke negle. Du kan læse meget mere om, hvad kost og negleolie kan gøre for dine negle. Læs med og lad jagten på flotte negle gå i gang!

Bilka.dk har alt til dine negle

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, så vi kan levere alt det, du har brug for til hverdag og fest. Det inkluderer også en lang række negleprodukter, så du får alt til neglene samlet ét sted. Du ka’ blandt andet finde følgende i vores neglesortiment: 

  • Neglepleje med produkter til pasning og plejning  
  • Neglelak i alverdens farver 
  • Falske negle i både naturlige og lange former 

 

Du finder hele sortimentet her på hjemmesiden, hvor du kan bestille direkte. Så er du klar til at give dine negle den bedste behandling. 

 

Pas, plej og farv dine negle

Negle har godt af regelmæssig neglepleje, og her er Bilka.dk leveringsdygtige. Vi fører mange forskellige typer negleplejeprodukter – det tæller for eksempel neglefile, som filer formen på neglen til.  

Supplér med manicurepinde for at få neglebåndene blidt på plads. Vil du gerne have stærke neglebånd, der ikke så let skaber neglerødder, vil en gang neglebåndsolie hver dag holde båndene sundere og stærkere. 

 

Få alle nuancer til neglene

Når det kommer til neglelak, fører vi alle de nuancer, du kan forestille dig på Bilka.dk. Hvad med en forførende rød til festen, en sart rosa til hverdagsbrug eller en kraftig bordeaux til daten? Husk, at når du går meget med neglelak, så skal plejen være i orden.

Her vil en underlak sørge for, at neglene ikke får misfarvninger, mens en topcoat forlænger lakkens holdbarhed. En god neglelakfjerner er også et must, så du effektivt kan komme af med gammel lak. 

Ønsker du flottere negle, end du kan fremvise naturligt, vil falske negle være lige noget for dig. I vores sortiment finder du kunstige negle, der er lige til at sætte på, så du får smukke og symmetriske negle. Og husk, at kunstige negle er for alle – de kan nemlig sagtens se helt naturlige ud.