LEGO® DUPLO

LEGO® DUPLO klodserne er specielt udviklet til børns små hænder, så de mindste kan træne hånd-øje-koordination og finmotorik gennem leg. Blot et enkelt LEGO DUPLO sæt indeholder uendelige legemuligheder. Det styrker de små børns kreativitet, evne til problemløsning og fantasi.

Fuld fart frem!

De nye LEGO æsker med figurerne fra Cars filmene oser af fart. Byg f.eks. opfindsomme ting med Bumle i hans skur eller lav en dyst i racerløb mellem Lynet McQueen og Jackson Storm.

Børn lærer gennem leg!

Børn eksperimenterer og udforsker verden - de finder på skøre og kreative eksperimenter for at lære mere om alt fra sminke til mel og æg. Hvilke kreative eksperimenter finder dit barn på?

Kreativ opvækst

Dit barn er altid i rivende udvikling! Læs herunder hvordan dit barn udvikler sig år for år, og hvordan LEGO DUPLO kan være med til at styrke dit barns udvikling gennem sjov leg.

1½-2 år: Småbørnssjov

Dit barn begynder at kigge på farvekombinationer og stable LEGO DUPLO klodserne - der går ikke længe inden barnet kan stable helt selv, for finmotorikken bliver bedre og bedre.

2-3 år: Farverige dage

At bygge små tårne for så at vælte dem og starte forfra igen. Det er en sjov leg for de fleste 2-3 årige. Og lad bare dit barn fortsætte, for øvelsen styrker barnets forståelse for former og farver, mens byggelegen blever mere og mere kreativ.

3-4 år: Bygge bånd

Dit barn udvikler sociale egenskaber og vil i 3-4 års alderen bygynde at nyde at være sammen med andre børn, hvor legen kan være med til at bygge bånd. Opmuntring fra f.eks. mor og far kan motivere barnet til at lære selv de sværeste ting.

4-5 år: Konstant nysgerrighed

Spørgsmål som hvordan, hvad, hvor og hvem kommer rigtigt frem hos de 4-5 årige. Ved at iscenesætte historier om det der interesserer dit barn, kan du vise svar med LEGO DUPLO klodser på en let forståelig måde. På den måde opfylder du også barnets behov for viden og tilfredsstiller den umættelige nysgerrighed omkring alt i verden.

Endnu mere byggeleg med LEGO Juniors!

Når dit barn skal til at begynde at lege med de almindelige LEGO klodser, for at få flere byggeoplevelser og udfordringer, er det vigtigt, at barnet får nogle succesoplevelser. Det kan du opnå med LEGO Juniors, der er nemme byggesæt specielt udviklet til de 4-7 årige børn.