Kunstige juletræer

Gør julen nemmere med et kunstigt juletræ, der ikke fælder og som kan genbruges i december år efter år. Formene på træerne er taget fra ægte fyrretræer, og grenene er fremstillet af blandet PP/PE/PVC-materiale. 

Juletræsfest

Et kunstigt juletræ drysser ikke, og du kan derfor have det stående hele december, hvis du har lyst til det. Inviter venner og familie til juletræsfest, hvor I kan synge og danse om juletræet, og I kan spise æbleskiver og andre julegodter, mens I julehygger i hjemmet.

Juleaften

Julen er hjerternes fest, og juleaften er et samlingspunkt for hele familien. Der serveres god mad, julegodter og julevin. Hvis du mangler inspiration til din julepynt, julemiddag eller dekorationer til dit julebord, så læs vores guides med inspiration til juleaften.

Kunstige juletræer 

Juletræerne er smukke og med et meget realistisk udseende. Naturligvis er træerne lavet af flammehæmmende materiale for din sikkerhed. Med et kunstigt juletræ kan alle være med omkring træet, da det ikke er allergifremkaldende. De kunstige juletræer findes i forskellige størrelser, med og uden lys samt med og uden sne.

 

Levering og opsætning af det kunstige juletræ

Alle de kunstige juletræer leveres i en papæske med håndtag, så du nemt kan transportere det hjem. Hvert træ bliver leveret med en metalfod, hvor den nederste del af træet skrues fast på. Juletræerne har hængslende grene, som betyder at grenene sidder fast på stammen af juletræet og de skal derfor blot foldes ud ved udpakning. De kunstige juletræer leveres i flere lag, så du kan udfolde ét lag ad gangen, når du skal sætte juletræet op. På denne måde er du sikker på at få foldet hver enkel gren ud, og dermed gøre træet mere fyldigt og ægte at se på. 

 

Opbevaring af det kunstige juletræ

Når juletræet har pyntet hele december, kan du med fordel pakke det ned igen og gemme det til næste år og flere år frem. Juletræet pakkes ned lag for lag ved at du slår grenene ind mod midten af træet. Du kan enten vælge at pakke dit træ end i papæsken, som det blev leveret i, eller du kan købe en juletræstaske til opbevaring af dit kunstige juletræ. Det er vigtigt at træet opbevares tørt.

  

Pynt til det kunstige juletræ

Det kunstige juletræ kan pyntes lige med den julepynt du vil, men pynten bør ikke være for tung til de lette grene. Der kan med fordel sættes en lyskæde på træet, for at lyse træet endnu mere op og give den helt rigtige julestemning.