Juletræer

Gå ikke glip af et af julens vigtigste indkøb: Juletræet. Når du bestiller et flot juletræ med C&C på Bilka.dk

Lad julefreden sænke sig med et juletræ

Når du bestiller dit juletræ online på Bilka.dk med C&C, skal du selv hente juletræet i dit nærmeste hypermarked. Vi sørger for, at juletræet er friskt og fældet kort tid før afhentning af dig og din familie. Vi pakker det ind i et net så du nemt kan tage det med dig i bilen. Sæt juletræet i en solid juletræsfod, så træet står stabilt.

Køb et fyldigt juletræ på Bilka.dk, så du kan se frem til:

  • At samles med familien til julehygge og beundre juletræet
  • At dekorere juletræet med med købt og hjemmelavet julepynt
  • At dit smukke juletræ kan leve op til dine forventninger 
  • At slippe for julestress og blot bestille hjemme fra stuen

 

Det kan virke specielt at bringe et stort og stikkende træ ind i vores stuer, som vi pynter og danser rundt om. Men vidste du, at traditionen kan spores tilbage til Tyskland omkring 1500-tallet? I starten var det primært adelen og borgerskabet, der dyrkede det, men i løbet af 1800-tallet blev juletræet mere populært. Det var også her, at H.C. Andersen skrev eventyret “Grantræet”. Skal du læse det sammen med din familie?

Husk at dekorere dit juletræ med flot julepynt

Hvad er et smukt juletræ, hvis du ikke har nøje udvalgt farverigt og glitrende julepynt, som skal blive sat på træet? På Bilka.dk kan du finde alt fra elegante glaskugler, julestjerner, lyskæder og andre fine dekorationer. Vær med til at fejre julen på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.