Juleservietter

Juleservietter hører til på et opdækket julebord. Ikke nok med at servietterne er praktiske, er de også med til at gøre hele middagsoplevelsen endnu mere hyggelig og særlig i juletiden. Så tag din tid til at vælge de helt rigtige juleservietter i år, og byd familien og andre gæster varmt velkommen ved julebordet med juleservietter i papir fra Bilka.dk. 

Servietfoldning: Sådan gør du

Få idéer til, hvordan du kan folde de fineste servietter til din næste fest. Se vores how to-videoer i guiden her, hvor du kan se, hvordan du laver juletræer, hjerter, vifter og meget mere med servietfoldning. Rigtig god fornøjelse og rigtig god fest.

Juleservietter – Byd velkommen ved julebordet 

Julen er en tid på året, hvor mange hygger sig ekstrameget med deres kære, pynter deres hjem med julepynt og spiser julemad. Og hvad er julemiddage uden servietter med julemotiver? Servietterne kan have en stor indflydelse på den festlige stemning ved julebordet. 

Servietterne tilføjer med deres julefarver, julemønstre og julemotiver masser af julestemning. Og så er de selvfølgelige praktiske, fordi du kan tørre fingrene og munden i dem. Så tag endelig juleservietterne med i dine juleforberedelser og se, hvordan de gør hele julemiddagen ekstra særlig. 

 

Sådan kan du bruge juleservietter 

Skal julebordet dækkes pænt op med juleservietter til julens mange middage, kan du gøre det på forskellige måder. Faktisk er det kun fantasien, som sætter grænserne. 

Her er nogle eksempler på, hvordan du kan gøre det: 

  • Fold juleservietterne på kreative måder. Prøv at lav juletræer, julehjerter eller engle – online er der mange forskellige tutorials, som du kan følge. 

  • Brug dine juleservietter som pynt ved at binde dem omkring servietringe. Og måske du gerne vil dekorere servietterne med små julekugler, tørrede bær eller duftfuld gran. 

  • Skab en simpel men elegant effekt ved at lægge en juleserviet over tallerkenen. Vil du gøre det lidt mere stemningsfuldt, kan du putte en lille gren af gran, en lille mistelten eller måske en lille julekugle på toppen. 

Alt i alt kan julebordet pyntes på rigtig mange måder med juleservietter. Når du står og skal vælge nogle her på Bilka.dk, er det godt at købe de servietter, som passer til din personlige stil og smag i julemåneden. 

 

Køb juleservietter på Bilka.dk 

Hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af flotte og festlige juleservietter, der passer perfekt til dit julebord. Fra de klassiske og elegante servietter til de mere kreative og sjove designs med julemotiver – der er noget for enhver smag. Og alle kan de hjælpe med at skabe den helt rette julestemning. Så tilføj et ekstra touch af julemagi til julebordet med juleservietter fra Bilka.dk.