LEGO® Technic

Med LEGO® Technic får du avancerede byggeprojekter og samlesæt for de mere erfarne byggere fra 7 år og opefter, hvor der kan samles solide, autentiske modeller. Du finder samlesæt med ikoniske biler, racekøretøjer samt andre eksklusive og fjernstyrede køretøjer med flotte detaljer og fantastiske funktioner her hos Bilka.dk.

Oplev de mange byggemuligheder med LEGO® Technic 

Mulighederne er mange med et byggesæt fra LEGO® Technic – eller fra LEGO® Teknik, som serien kaldes på dansk. Skal du flytte træstammer fra skoven eller måske redde en stakkels bjergbestiger, der er strandet på en klippeafsats, så har du brug for LEGO® Technic, og her på siden finder du blandt andet følgende byggesæt fra den populære serie:

  • LEGO® Technic bil eller LEGO® Technic lastbil
  • LEGO® Technic helikopter
  • LEGO® Technic redningsbrandbil
  • LEGO® Technic containertransport
  • LEGO® Technic forskningsskib

 

Der er således mange forskellige byggesæt at komme efter fra LEGO® Technic, og er LEGO® Technic ikke nok for dig, så har Bilka samlesæt til dig fra flere andre populære serier til både store og små LEGO® byggere.

Se alle vores LEGO® produkter, hvor du finder LEGO® til børn i alle aldre – fra LEGO® DUPLO® til de helt små børn til serier som LEGO® Star Wars, LEGO® Friends, og LEGO® NINJAGO®. Find dit næste samlesæt fra the LEGO® Group i Bilka, og bestil det hjem i dag til glæde for både børn og voksne! 

 

Køb LEGO® Technic online på Bilka.dk

Har du store børn, eller er du selv bidt af de mange LEGO® sæt, så er LEGO® Technic et rigtig spændende bekendtskab. LEGO® Technic er en skøn serie, der kan varieres i sværhedsgrad og bygges på flere forskellige måder. Er du vild med Technic-serien kan du kombinere forskellige produkter i serien, eller brug dem sammen med andet LEGO® fra Bilka. Det er helt op til dig. 

Du finder alt fra LEGO® Technic her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde dine nye favoritter. Og når du har lyst til en forandring, kan du ombygge LEGO® Technic 2 i 1-modellerne og få endnu en fantastisk bygge- og legeoplevelse. Forkæl dig selv eller dit store barn med nyt LEGO® Technic, og oplev hvordan kreativiteten blomstrer, når I sidder sammen ved spisebordet eller på stuegulvet og bygger løs på modellerne sammen. Med LEGO® Technic er der lagt op til rigtig mange gode timer med kreativt byggeri – du kan godt begynde at glæde dig!