LEGO® Technic

Velkommen til den spændende verden af LEGO® Technic sæt. Byg solide, autentiske modeller og kopier af ikoniske fartøjer og maskiner fra virkelighedens verden med flotte detaljer og fantastiske funktioner. Byg og udforsk eksklusive biler og lastbiler, futuristiske maskiner, racerbiler, superhurtige pull-back-køretøjer og multifunktionelle modeller med LEGO Power Functions motorer. 

LEGO Technic

Mulighederne er mange med et byggesæt fra LEGO Technic – eller fra LEGO Teknik, som serien kaldes på dansk. Skal du flytte træstammer fra skoven eller måske redde en stakkels bjergbestiger, der er strandet på en klippeafsats, så har du brug for LEGO Technic, og her på siden finder du blandt andet følgende byggesæt fra den populære LEGO-serie:

  • LEGO Technic bil eller LEGO Technic lastbil
  • LEGO Technic helikopter
  • LEGO Technic redningsbrandbil
  • LEGO Technic containertransport
  • LEGO Technic forskningsskib

Der er således mange forskellige byggesæt at komme efter fra LEGO Technic, og er LEGO Technic ikke nok for dig, så har Bilka LEGO til dig fra flere andre populære serier til både store og små LEGO-byggere.

Se alle vores produkter fra LEGO her, hvor du finder LEGO til børn i alle aldre – fra LEGO Duplo til de helt små børn til serier som LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Chima og LEGO Ninjago. Find dit LEGO i Bilka, og bestil det hjem i dag til glæde for både børn og voksne! 

Køb Technic-LEGO online på Bilka.dk

Har du store børn, eller er du selv bidt af LEGO, så er LEGO Technic et rigtig spændende bekendtskab. LEGO Technic er en skøn serie, der kan varieres i sværhedsgrad og bygges på flere forskellige måder. Er du vild med Technic-serien, har Bilka LEGO-tilbud til de fleste behov – også LEGO Technic på tilbud. Kombiner de forskellige produkter i serien, eller brug dem sammen med andet LEGO fra Bilka. Det er helt op til dig. 

Du finder alt fra LEGO Technic her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og finde dine nye favoritter. Og når du har lyst til en forandring, kan du ombygge LEGO Technic 2 i 1-modellerne og få endnu en fantastisk bygge- og legeoplevelse. Forkæl dig selv eller dit store barn med nyt Technic-LEGO, og oplev hvordan kreativiteten blomstrer, når I sidder sammen ved spisebordet eller på stuegulvet og bygger løs på modellerne sammen. Med LEGO Technic er der lagt op til rigtig mange gode timer med kreativt byggeri – du kan godt begynde at glæde dig!