LEGO® Architecture

LEGO® Architecture giver dig masser af muligheder for at samle alle de ikoniske bygninger fra hele verden. Du kan vælge alt fra de mere berømte bygningsværker og monumenter til et af de mere specielle Skyline Collection sæt. Du finder her hos Bilka.dk et udvalg af LEGO® Architecture, hvor du selv kan genskabe og udforske en af dine drømmerejser, uforglemmelige ture eller byen, som engang var dit hjem.

Ta’ til New York City eller Tokyo

Ønsker du at opleve storbyer eller lande, men har ikke tid at tage af sted? Så kan du bygge nogle af de mest ikoniske vartegn og bygningsværker med LEGO® Architecture. Architecture serien er en hyldest til verdens mange historiske bygninger, vartegn og monumenter, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve New York City, Tokyo, Dubai og mange andre steder helt tæt på. Du kan også udforske Det Hvide Hus og Frihedsgudinden uden at forlade din matrikel.

Der findes så mange arkitektoniske mesterværker og skylines i dag, men det kan være svært at have tid og råd til at besøge dem, når man har lyst. Modellerne fra the LEGO Group i denne serie er utrolig realistiske og detaljeret, der vil give dig en berigende og udfordrende byggeoplevelse, imens du samler dem, hvor samtidig har mulighed for netop at udforske den pågældende destination helt tæt på.
 

Få ikoniske bygninger og skylines med Architecture serien

Man kan groft sagt dele Architecture serien i 2 slags modeller: enkeltstående bygninger og monumenter samt storbyers skyline. Du får dermed sagt mulighed for at vælge netop den ønskede Architecture model, du gerne vil have stående fremme i hjemmet eller på kontoret, som netop er designet til fremvisning.

Hvad the LEGO Group har forsøgt at gøre med deres Architecture serie og de tilhørende byggesæt er at ramme essensen af verdens mest kendte bygninger, monumenter og byer, som du kan bygge, mærke og opleve i dit eget hjem. Det vil tilbyde alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster en udfordrende og fordybende byggeoplevelse, når de sidder med deres Architecture byggesæt.
 

Nyd detaljerne, og mærk de arkitektoniske strømninger

Med LEGO® Architecture er du sikret en byggeoplevelse, hvor du kan nyde hver eneste detalje og mærke de arkitektoniske strømninger ved de forskellige skylines i ikoniske byer – og det gælder uanset hvilke af de berømte bygningsværker, du ønsker at have i dit hjem.

Fælles for alle modeller er, at de er designet på smukkeste vis, så de bedst muligt fanger de enkelte bygninger og deres autentiske detaljer ned til perfektion – men selvfølgelig i en klodset udgave. Hver sæt, du køber, indeholder et informationshæfte med fascinerende fakta om den pågældende bygning og model, så du kan blive klogere på den bygning eller skyline, du har valgt at samle.

Søger du din næste byggeudfordring? Så kan serierne som LEGO® Art og LEGO® Technic være det, du søger.