Drivhuse i plast

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige drivhuse, der kan passe ind i enhver form for have. Er du specifikt på udkig efter et drivhus, der er nemt at sætte op, pakke sammen og flytte? Et drivhus i plastik kan meget vel være det, du leder efter.

Hortus drivhuse

Se hele vores udvalg af Hortus drivhuse. Du finder drivhuse i forskellige størrelser, materialer og former, så du kan finde en model der passer til netop din have. 

Vælg det rette drivhus til haven

Når forår- og sommersæsonen er over os, går mange haveejere på udkig efter et drivhus til de forskellige afgrøder og haveplanter. Mange planter og grøntsager gror bedst i et varmt klima, som netop drivhuset kan skabe. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige drivhuse, der kan passe ind i enhver form for have. Hvad end du er altan-, have- eller parkejer, så har vi et drivhus, der passer i størrelsen og til dit behov.

Når du vælger, hvilket drivhus det skal være, er det altid en god idé at tage højde for haven/altanens størrelse, behovet samt dine evner som hobbygartner – der findes nemlig et drivhus til ethvert behov. Et drivhus i plastik kan være en billigere og et mere praktisk alternativ til konventionelle drivhuse, hvis du netop skal placere det på en altan eller i en mindre have. Det lette materiale gør det samtidig nemt at flytte rundt på og pakke sammen om vinteren.

  • Placér drivhuset i plast lige der, hvor du ønsker det
  • Slip for smadrede ruder i blæsevejr og boldspil
  • Nemt at afmontere og pakke sammen om vinteren

Er du indehaver af en altan eller mindre terrasse, kan et drivhus i plast være en god løsning for dig, da det typisk er mindre og nemmere at håndtere. På den måde kan du på lige fod med andre forspire og dyrke små planter, selvom du ikke har en have at gøre det i. På Bilka.dk finder du alt det tilbehør til drivhuset, som du kan få brug for, når sæsonen skydes i gang.

 

Fordelen ved et drivhus i plastik

Der er mange gode grunde til, hvorfor et drivhus i plastik er en fordel – både som førstegangsejer og som erfaren hobbygartner. Du kan uden problemer dyrke de samme grøntsager og haveplanter som i et traditionelt drivhus med glasruder. Den eneste forskel er, at du ikke skal bekymre dig om smadrede ruder i blæsevejr. Drivhuse i plast kan både fås med og uden hylder, hvilket giver dig mulighed for at udnytte og indrette det, som du ønsker. Men sørg gerne for, at dit drivhus er placeret i en sydlig retning med sol og gerne i læ. På den måde kan du sikre det bedste indeklima for dine afgrøder og nyde lækre, hjemmedyrkede agurker og tomater med mere over sommeren.

 

Køb dit drivhus i plast på Bilka.dk

Foruden de praktiske drivhuse i plast finder du også drivhuse i glas og aluminium, samt store orangerier og vægdrivhuse. Et drivhus skal både passe ind rent praktisk og æstetisk, hvorfor du netop finder et bredt udvalg hos Bilka.dk. Når beslutningen om et nyt drivhus er taget og bestillingen lagt, kan du trygt overlade resten til os – vi leverer din ordre på adressen, såfremt det ønskes.