Krukker og potter til blomster og planter
Krukker og potter til blomster og planter

Haveindretning

Hvis din have trænger til et løft, finder du alt til en ny, flot haveindretning her på Bilka.dk. Vælg mellem alt fra frodige planter og træer til fine drivhuse og dekorative haveornamenter i vores brede udvalg og tag din have til et nyt niveau.

Guides til planter

Gode idéer til haveindretningen

Mangler du gode ideer til haven? På Bilka.dk har vi sammensat et omfattende udvalg af haveelementer, der ikke kun gør din have skønnere, hyggeligere og mere indbydende, men også tilføjer funktionelle dimensioner. Lad dig inspirere af vores brede udvalg inden for haveindretning og skab din egen personlige oase.
 

Haveindretning til enhver smag og stil

Havemøbler er nøglen til at skabe et funktionelt og indbydende udendørs rum for hele familien, men med den rette haveindretning kan I få meget mere ud af jeres have. Udfold blandt andet din passion for havearbejde med vores alsidige udvalg af blomsterløg, planter og træer. Skab farverige blomsterbede og levende områder med krukker og potter, der afspejler din unikke stil og skaber et endnu mere indbydende sted at samles.

 

Lav havearbejde året rundt

Forlæng vækstsæsonen og dyrk sunde planter året rundt med vores elegante drivhuse. Vores sortiment omfatter drivhuse i forskellige størrelser og designs, der giver dig mulighed for at skabe både det rette udtryk i haven og det helt ideelle miljø for dine planter og grøntsager.

 

Skab hygge med havepynt og -tilbehør

Giv haven ekstra charme med vores udvalg af havepynt og -tilbehør. Fra søde fuglehuse til beroligende vandspil – vi har alt, hvad du behøver for at skabe en ekstra hyggelig atmosfære i din udendørs oase. Lad dig inspirere af de mange muligheder for at tilføje personlighed til din have.

 

Sæt rammerne om haven

Definér din have og skab rammerne om den med vores udvalg af hegn og træfliser. Opnå privatliv, beskyttelse og struktur med vores forskellige typer havehegn, eller tilføj æstetisk og praktisk værdi til din udendørs oase med vores holdbare og stilfulde havefliser. Når rammen er på plads, kan du udfolde dig kreativt i resten af haveindretningen.
 

Tag haveindretningen til et nyt niveau

Få den have – med det udseende, elementer og funktioner – som du drømmer om og køb alt til haveindretningen her på siden. På Bilka.dk kan du også få masser af gode ideer og råd til haveindretningen og dine haveprojekter – herunder tips fra den passionerede havemand Claus Dalby. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge til at skabe en have, der fortæller din unikke historie.