Drivhussokler

Varmekrævende planter og blomster trives i et drivhus. Elsker du simpelthen bare at have hjemmedyrket grønt lige ved hånden, skal du have fingre i sådan ét – men som ved så mange andre bygninger skal soklen være  tiptop. Det får du, når du køber en sokkel til dit drivhus her på Bilka.dk. 

En sokkel til drivhuset er godt, fordi… 

Når du har haft pengepungen fremme og købt et drivhus til haven, er også både et fundament og en sokkel værd at overveje. Fundamentet og soklen til drivhuset er med til at holde kulden væk og holde på varmen, så dine planter får gode vækstbetingelser. 

Andre praktiske grunde er, at drivhuse har behov for stabilitet. Det kan du få, hvis du har et solidt, plant underlag, der lægges som eksempelvis fliser eller støbt betonfundament. Oven på fundamentet kan du efterfølgende sætte drivhussoklen og dernæst montere selve drivhuset. 

Drivhussokler giver ekstra højde 

Udover at en drivhussokkel giver stabilitet, så løfter soklen også drivhuset fra jorden. Ekstra højde er, hvad du får, og så kan du ellers bare glæde dig til at indrette drivhuset med plantekasser, hvor du kan dyrke dine yndlingsgrøntsager. 

Måske du også gerne vil have frugtplanter og krydderurter i krukker og potter? Så er det dét, du planter i drivhuset. Hvem vil ikke gerne nyde jordbær modnet i solen, sprøde vindruer, knasende agurker eller duftfuld purløg og basilikum til sommerkartoffelsalaten? Er dit drivhus gavmild med kvadratmeterne, kan du også indrette det med et lille, fint cafésæt, hvor du kan sidde og nyde maden. 

Find din drivhussokkel på Bilka.dk 

Køber du som haveejer et drivhus til haven, er det oplagt at investere og købe en sokkel til drivhuset med i samme omgang. På Bilka.dk finder du begge dele. Eksempelvis er der et bredt udvalg af drivhussokler i forskellige prisklasser – og da nogle sokler passer til forskellige drivhusmærker og modeller, er det endnu nemmere for dig at vælge imellem produkterne. 

Farverne på soklerne er klassiske og neutrale, men de giver dog alligevel dig mulighed for at sætte dit personlige udtryk. Se de forskellige valgmuligheder på Bilka.dk, og køb allerede i dag.