Minidrivhuse

Med et mini drivhus kan du få fornøjelsen af at dyrke dine egne grøntsager, når haven ikke har størrelsen til et stort drivhus. Minidrivhuse er ideelle til små haver, gårdhaver eller terrasser. Minidrivhusene er under 2 m2 og er typisk med en god højde og bredde, men korte i dybden.

Køkkenhave for begyndere

Hvis du vil lave en køkkenhave, kan det være en idé at starte med et minidrivhus. På den måde tager du ikke munden for fuld. I denne guide giver vi dig flere gode tips til, hvordan du kan få succes med din køkkenhave.

Hortus drivhuse

Se hele vores udvalg af Hortus drivhuse. Du finder drivhuse i forskellige størrelser, materialer og former, så du kan finde en model der passer til netop din have. 

Hold liv i planterne i et minidrivhus – året rundt

Drømmer du om at kunne holde liv i dine planter og blomster året rundt? Nu kan din drøm blive til virkelighed. Med et smart mini-drivhus kan du nemlig sørge for, at de har et gunstigt og stabilt klima på alle årstider.

Tip: Opstil minidrivhuset op af solsiden på en bygning, så drivhusplanterne får de optimale lysforhold.

 

3 gode grunde til at købe et minidrivhus

  • Perfekt til forspiring og overvintring
  • Fås i mange praktiske størrelser
  • Ideelt til små haver, altaner og terrasser

 

Et minidrivhus er en perfekt løsning, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med, eller ikke har lyst til at skulle vedligeholde et større drivhus. Tilmed er minidrivhuse lettere at sætte op og er stort set klar til at tage i brug med det samme.

Vil du virkelig have gang i de grønne fingre, kan vi dog også anbefale, at du tager et kig på de orangerier og pavilliondrivhuse, som vi forhandler på Bilka.dk.

 

Vælg mellem forskellige varianter

På Bilka.dk kan du finde minidrivhuse i mange forskellige størrelser og varianter. Så hvad enten du leder efter et mini-drivhus til vindueskarmen, til altanen eller til haven, vil du kunne finde det rette format her. Og selvom minidrivhuse er små, sørger de stadig for den rette mængde af fugt og varme, som giver dine planter optimale vækstvilkår.

  • De helt små modeller egner sig særligt godt til forspiring af frø. Her kan du altså hjælpe foråret på vej, og give de spæde planter en god start på livet.
  • De store varianter har stort set de samme anvendelsesmuligheder som almindelige drivhuse – blot med mere begrænset plads.
  • Minidrivhuse består oftest af et skelet, som dækkes af et plastbetræk, og det betyder, at de er meget nemme at samle. Hvis du ikke har tid eller overskud til besværlig montering, vil et minidrivhus altså være en rigtig god løsning.
  • En yderligere fordel ved minidrivhuse er, at de er forholdsvis lette. Hvis du får lyst til at rokere rundt på dine møbler, eller gerne vil flytte drivhuset til et sted, hvor der er mere sol eller skygge, kan du altså flytte rundt på det uden større besvær.
     

 

Køb minidrivhuse på bilka.dk

Leder du efter det perfekte minidrivhus, finder du det helt sikkert på Bilka.dk. Vi har nemlig Danmarks største vareudvalg, så her finder du alt, du skal bruge. Bestil din favorit i dag, så sørger vi for levering direkte til din hoveddør – nemt og sikkert.