Pavillondrivhuse

Drivhuspavillonerne er sekskantede og har højt til loftet, hvilket giver dig masser af plads til at indrette med lækre grøntsager og måske et hyggeligt cafésæt. Find vores udvalg her på siden.

Juliana dirvhuse

Se hele udvalget af Juliana drivhuse. Her finder du kvalitetsdrivhuse i forskellige størrelser, former og materialer, så du netop kan finde den model, som passer til din have. 

Pavillondrivhus

Hvis du drømmer om både et drivhus og en pavillon, er det helt oplagt at vælge et pavillondrivhus – det er nemlig en kombination af de to. Pavillondrivhuset er egentligt et almindeligt drivhus, der blot er formet som en pavillon. Formen er typisk en sekskant. Vælger du et pavillondrivhus fremfor den traditionelle variant, får du et drivhus med flere anvendelsesmuligheder. Du kan naturligvis først og fremmest bruge det helt, som du ville med et almindeligt drivhus – det vil sige med planter, grøntsager og lignende alt efter, hvad du kan lide. Herudover har pavillondrivhuset også den fordel, at du kan anvende den som et hyggeligt værested fuldstændigt som en pavillon. Du kan indrette den med et lille cafesæt og ellers nyde hyggelige stunder med eftermiddagskaffen udenfor, selv når det regner.

  • Et drivhus, der pynter i haven
  • Helt oplagt at indrette med et cafesæt
  • Giver dig masser af plads til blandt andet blomster og grøntsager

 

Her på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige pavillondrivhuse, hvor materialet, størrelserne og designet varierer. Se de mange flotte varianter på siden her.

 

Hvilket pavillondrivhus skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilken af vores varianter, du skal investere i til haven, er der flere faktorer, du med fordel kan overveje. Det gælder bl.a. størrelsen på pavillondrivhuset, farven/designet og ikke mindst hvilket materiale, du skal vælge drivhuset med.

  • Størrelse: Hvilken størrelse du skal vælge dit nye pavillondrivhus i, afhænger naturligvis først og fremmest af, hvor meget plads du har til rådighed til drivhuset. I en lille have vil et mindre pavillondrivhus være at foretrække og omvendt kan du vælge en større variant til en større grund.
  • Farve og design: De fleste drivhuse er fremstillet med aluminiumsprofiler, der er lakeret i en farve. Det er typisk hvid, grøn eller sort, og det er også dé farvevarianter, vi forhandler på Bilka.dk. Lad din smag og ikke mindst resten af haven afgøre farvevalget – og det samme gælder, hvorvidt det skal være en seks- eller ottekantet pavillon, du skal vælge.
  • Materiale: Foruden de før omtalte aluminiumsprofiler består et drivhus naturligvis også af drivhusglas. Her kan der typisk vælges imellem to slags – glas og polycarbonat. Der er flere ting, der afgør, hvad der er det mest ideelle valg for dig.

 

Find det pavillondrivhus, du drømmer om, her på Bilka.dk – og bestil det online i dag. Her får du altid ubegrænset returret.