Hvilket drivhus skal du vælge?

Læs mere om, hvordan du vælger det rigtige drivhus

FAQ om valg af drivhus

 

Når du skal vælge drivhus, er det vigtigt at finde ud af, hvor stort det skal være. Først og fremmest bør du overveje, hvad du vil bruge drivhuset til. Vil du gerne dyrke få eller mange grøntsager? Vil du gerne bruge drivhuset som en slags udestue og have plads til et lille bord og et par stole?

Se drivhusekspertens bedste råd til valg af drivhus i videoguiden her. 

Ekspertens råd: Det bedste drivhus

Et godt råd er, at et drivhus ikke må være for småt. Mange kommer nemlig til at købe det for lille. Du bør også overveje drivhusets sidehøjde – især hvis du gerne vil bruge drivhuset som en udestue.

I de følgende videoer gennemgår drivhusekspert Niels Weber de forskellige drivhus modeller og typer, vi forhandler her på Bilka.dk, så du kan finde netop det, der passer til dine behov og ønsker.

 

Ida vægdrivhus

Et vægdrivhus er velegnet, hvis du ikke har så meget plads i haven, fx når du bor i rækkehus eller lejlighed med en gårdhave. Find Ida vægdrivhuse under drivhuse under alle vores vægdrivhuse.

Merkur drivhus

Merkur et et fritstående drivhus, som fås i 4 forskellige størrelser fra 6,7 til 11 m2. Merkur har en enkelt skydedør og udluftningsvinduer i taget. Find Merkur drivhuse under drivhuse og tilbehør.

Diana drivhus

Diana er et fritstående drivhus, som er karakteriseret ved de runde skuldre og stor sidehøjde. Diana drivhuset fås i 5 forskellige størrelser. Drivhuset har dobbelte skydedøre. Find Diana drivhuse under drivhuse og tilbehør​​​​​​.

Venus drivhus

Venus drivhus er et lille og smart drivhus, som fås i 4 størrelser fra 3,8 til 7,5 m2. Venus drivhuset fås med grønlakeret eller aluminiumsbaseret profiler. Find Venus drivhuse under drivhuse og tilbehør.

Zeus drivhus

Zeus er et stort og stærkt drivhus med en kraftig todelt stralddør. Zeus drivhuset fås i 4 forskellige størrelser fra 8,1 til 15,7 m2. Find Zeus drivhuse under drivhuse og tilbehør.

Uranus drivhus

Uranus-serien består af 4 forskellige drivhuse, som er mellem 6,7 og 11,5 m2 i størrelsen. Uranus er firkantede drivhuse med dobbelte skydedøre. Find Uranus drivhuse under drivhuse og tilbehør.

Sirius orangeri

Sirius drivhuset er det, man kalder et orangeri, hvilket vil sige, at du kan bruge det både som væksthus og som opholdsrum. Det egner sig godt til de, der drømmer om både udestue og drivhus i et. Find Sirius orangeri under alle vores orangerier.

Hera pavillion

Hera er et sekskantet drivhus, som har polycarbonat i taget, hvilket har den fordel, at det ikke bliver så varmt i drivhuse på varme sommerdage. Find Hera pavillioner under alle vores pavillioner.