Vægdrivhuse

Med et vægdrivhus kan du få del i det hyggelige blomster- og planteliv, selvom haven ikke fylder mange kvadratmeter. I vægdrivhuset har du nemlig de samme muligheder for at dyrke grøntsager, planter og blomster som i de traditionelle drivhuse.

Juliana drivhuse

Se hele udvalget af Juliana drivhuse. Her finder du kvalitetsdrivhuse i forskellige størrelser, former og materialer, så du netop kan finde den model, som passer til din have. 

Vægdrivhuse – det perfekte klima for dine planter

Fælles for alle drivhuse er, at de fungerer ved at skabe varme, fugt og læ. På den måde kan man skabe ideelle vækstbetingelser for langt de fleste blomster og planter. Et drivhus på væg er designet til at blive monteret klods op ad en husvæg, og en sådan konstruktion byder på særlige fordele:

  • Varmen fra hjemmet udnyttes, så drivhuset holder en stabil temperatur
  • Pladsbesparende løsning til mindre huse
  • Mulighed for at have drivhuset lige uden for køkkendøren

 

Mangler du et drivhus til din have, er der altså god grund til at overveje et vægdrivhus. På Bilka.dk finder du dem i mange forskellige størrelser – nogle er endda store nok til, at du kan sidde derinde og nyde varmen blandt de spirende planter.

Ligeledes finder du et flot udvalg af orangerier, pavilliondrivhuse  og minidrivhuse, som er værd at tjekke ud.

 

Et stort udvalg af drivhuse til væg

Selvom du bor småt, skal dine planter have det godt. Bor du i et rækkehus eller et mindre hus, er det oplagt at vælge et drivhus, der står op ad husets væg. På den måde kan du nemlig spare lidt på pladsen. Hvis du bor i lejlighed, er det endda muligt at købe et væg-drivhus, som er lille nok til at stå på altanen.

Et drivhus til montering på husets væg er altså en rigtig praktisk løsning, hvis du gerne vil have sprøde agurker og søde tomater fra egen have året rundt. Tilmed er det muligt at placere dit vægdrivhus lige uden for køkkendøren, så du nemt kan smutte ud at hente de grøntsager, frugter og krydderurter, som du skal bruge til madlavningen – helt friskt fra eget bed.

På Bilka.dk opdaterer vi løbende vores udvalg af drivhuse på væg. Vi har varianter i en bred vifte af størrelser, design og farver, så både dine praktiske og æstetiske behov kan blive imødekommet.

Her på siden finder du et bredt udvalg af vægdrivhuse. Flere af vores vægdrivhuse er designet til balkoner, terrasser og små gårdhaver, så der er rig mulighed for at få friske grøntsager og flotte planter uanset, hvor du bor.

 

Køb dit vægdrivhus på Bilka.dk

Hvis det kribler i dine grønne fingre, så bestil dit nye vægdrivhus i dag på Bilka.dk. Vi er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Og med et drivhus til væggen kan store som små samles om at få jord under neglene og se planterne spire.

Så dyk ned i vores sortiment af flotte og praktiske vægdrivhuse, og find den variant, der passer til netop dig. Og husk at du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk.