Grøntsagsfrø til køkkenhaven og drivhuset

På Bilka.dk finder du grøntsagsfrø. Alt fra ærter, gulerødder, radiser og mange forskellige typer salat til tomater, græskar, meloner og agurker. Vælg mellem de gamle traditionelle sorter, eller eksperimentér med nye varianter for at udfordre din smagsoplevelse af den traditionelle danske køkkenhave.

Økologiske grøntsagsfrø

Hvis du går op i økologi, kan du gå på opdagelse i det store udvalg af økologiske grøntsagsfrø. Her finder du blandt andet salat, tomater og ærter, der er et fast element i mange danske sommerhaver.

 

Hele sortimentet af grøntsagsfrø

Under alle grøntsagsfrø finder du en liste med alle frugt- og grøntsagsfrø. Du vil kunne finde alt fra gulerødder, agurker og spinat til tomater, radiser og salater. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af grøntsagsfrø, så du kan købe og dyrke netop den type grøntsag, du holder allermest af. Vi sender frøposen hurtigt og direkte til din postkasse.

 

Til drivhus og køkkenhave

Du kan vælge mellem frø til både køkkenhave og drivhus, som passer til netop dine behov og ønsker. Gå på opdagelse og finde lige netop dine favoritter til køkkenhaven. Der grøntsagsfrø for enhver smag.