Drivhustilbehør

Hvis du vil have det optimale ud af dit drivhus, kræver det, at du har det rigtige udstyr. Her finder du alt det tilbehør til drivhuse, som du kan få brug for. Så gå på opdagelse og find inspiration til dit drivhus nu.

Masser af tilbehør til dit drivhus

Det er vigtigt, at du tænker over, hvordan du indretter dit drivhus, hvis du gerne vil have mest muligt ud af det. Lige så vigtigt er det at sikre dig, at drivhuset har det rette klima, så dine planter har det godt. På Bilka.dk finder du alt det drivhus-tilbehør, du kan få brug for, f.eks.:

  • Borde og hylder, som du kan stille potteplanter på
  • Termometre, så du kan har tjek på temperaturen
  • Vinduesåbnere, som sørger for god udluftning

 

Er du klar til for alvor at få gang i dit drivhus? Så tjek vores udvalg af gode grøntsagsfrø, så du kan blive selvforsynende med lækre og smagfulde grøntsager. Du finder ligeledes et stort udvalg af jord og muld, som giver dine planter den allerbedste næring, ligesom vi har et bredt sortiment af højbede og blomsterkasser til dine planter.

 

Hvilket tilbehør har du brug for?

Det findes et hav af forskelligt udstyr til drivhuse. Ofte vil du nok selv fornemme, hvis der er noget, du mangler til dit drivhus. F.eks. hvis temperaturen er for høj, eller hvis det er svært at finde plads til alle dine potteplanter.

For at du kan få et overblik over alle de mange muligheder, præsenterer vi dig her for et lille udpluk af det tilbehør, du finder til dit drivhus, og hvad det bruges til:

  • Termometre: Det er helt afgørende, at dit drivhus har den rigtige temperatur, hvis dine planter skal kunne gro sig stærke og sunde. Det kan anbefales både at anskaffe dig et termometer, der måler drivhusets overordnede temperatur og et særligt jordtermometer, som måler plantejordens temperatur.
  • Vinduesåbnere: Det skal være varmt i et drivhus. Men det er alligevel vigtigt at huske at lufte ud indimellem, så det ikke bliver så varmt, at dine planter tager skade. Nogle vinduesåbnere er endda så smarte, at de automatisk åbner og lukker vinduet, når temperaturen trænger til justering.
  • Vandingssystemer: Glemmer du at få vandet dine planter i den travle hverdag? Når først planter er visnet, er gode råd dyre. Heldigvis findes der automatiske vandingssystemer, som kan klare vandingen for dig. Smart, ikke?
     

Alt til drivhuse – køb tilbehør på Bilka.dk

Når du mangler tilbehør til dit drivhus, kommer Bilka.dk dig til undsætning. Vi har nemlig Danmarks største vareudvalg. Når du har fundet netop det tilbehør, du har brug for, bliver det leveret med posten – direkte til din hoveddør. Nemmere bliver det ikke.