Juliana drivhuse

Juliana Drivhuse har været i gang siden 1963, og gennem mange årtier har den danske virksomhed fra Odense stået for at levere de optimale rammer for at kunne dyrke sine egne afgrøder og nyde hyggelige stunder hjemme i haven. Med et drivhus fra Juliana kan du nemt indrette drivhuset, som du vil og bruge det netop, som du foretrækker. Opdag vores mange størrelser og udgaver fra Juliana Drivhuse på Bilka.dk, og find det helt rigtige drivhus for dig og din have. 

Juliana Drivhuse: Stilrene drivhuse i danskproduceret kvalitet

Juliana Drivhuse har i mange år leveret stilrene og kvalitetstro drivhuse til danskere med grønne fingre, der drømmer om at skabe den perfekte oase i haven og dyrke deres hobby i de optimale omgivelser. 

Alle Juliana-drivhuse er tegnede i Odense og er med deres robuste konstruktion ideelle til det skandinaviske klima. Drivhusene er også skabt ud fra de populære danske designprincipper, der lægger ligelig vægt på elegant æstetik og rig funktionalitet. Med et Juliana-drivhus får du dermed et smukt og nyttigt drivhus, der uden tvivl vil klæde din have, og som vil kunne få glæde af i mange år frem. 

Hvor stort skal dit drivhus fra Juliana være?

Det kan være individuelt fra person til person, hvor stort dit Juliana-drivhus skal være. Den rette størrelse afhænger i høj grad af dine behov, og hvilke planer du har for drivhuset. 

Skal du for eksempel have plads til at kunne dyrke alle dine yndlings grøntsager, krydderurter, frugter eller andre planter? Det kan også være, du vil kunne have plads til et plantebord, hvor du kan stå og ordne planterne. Eller måske skal der være plads til et havemøbelsæt, hvor du rigtigt kan sidde og hygge. Mulighederne er mange, og du finder alt fra små minidrivhuse til store orangerier fra Juliana Drivhuse på Bilka.dk.

 

Hvor tænker du, at drivhuset skal placeres?

Placeringen af drivhuset er vigtigt for at give dine planter de optimale betingelser for at gro sig store og flotte. Den ideelle placering afhænger en del af, om drivhuset består af glas eller polycarbonat, men også hvad du primært skal bruge dit drivhus fra Juliana til, og hvornår på året du vil have mulighed for at plante. 

Hvis dit drivhus fra Juliana har glasruder, er det oplagt at placere det, så den korte side peger i nordlig og sydlig retning. På den måde kan dine planter nyde godt af solens stråler, når den står op i øst og samtidig undgå, at de får for meget sol i løbet af dagen. Det er til gengæld mere ideelt at placere Juliana-drivhuse, så de peger mod øst og vest, hvis det er af polycarbonat, eller du gerne vil have mulighed for at plante tidligt om foråret. På den måde kan du nemlig udnytte solens stråler mest muligt 

Er dit Juliana-drivhus primært tiltænkt som et opholdssted? Så kan du eventuelt overveje at placere det et sted, hvor du har nem adgang til drivhuset fra huset. 

 

Skal dit Juliana-drivhus være i glas eller polycarbonat?

Du kan få Juliana-drivhuse med ruder i henholdsvis glas og polycarbonat, og hvert materiale har sine fordele. Drivhusene i glas præsenterer en flot klassisk æstetik, hvilket er en af de primære grunde til, at folk vælger dette. Juliana Drivhuse benytter desuden hærdet glas, hvilket gør det en del stærkere end normalt glas.

Vælger du et Juliana-drivhus i polycarbonat, får du til gengæld glæde af et materiale, der virker ekstra isolerende og beskytter bedre mod frost. Det giver dig også mulighed for at forlænge sæsonen for dyrkning af planter og afgrøder. Polycarbonats konstruktion afdæmper desuden noget af solens stråler, så du i mindre grad er nødt til at skabe en form for skygge for planterne og afgrøderne på de meget solrige dage.