Juliana drivhuse

Mmm! Smagen af hjemmedyrkede frugt og grøntsager er noget af det bedste. Og hvis du gerne vil sætte tænderne i eget hjemmeavl, bliver det ikke nemmere end i Juliana drivhuse. Drivhusene fra kvalitetsmærket er alle konstruktionsstærke, og på Bilka.dk kan du købe dem i forskellige størrelser. Hvad vil du dyrke i dit drivhus?

Juliana drivhus er dansk håndværk

Siden 1963 har den odenseanske virksomhed designet, produceret og solgt produkter, hvor håndværket er i orden. I starten var det tørrestativer, der var i produktsortimentet, men den dag i dag er det i stedet drivhuse, hvis stærke konstruktion er effektivt designet til de danske vindbelastninger og snemængder.

Kvaliteten på Juliana drivhuse er også grunden til, at der rundt om i mange danske haver står så mange drivhuse fra Juliana, som der gør. Så vil du gerne være en del af disse drivhusentusiaster, kan du købe drivhusene her på Bilka.dk.

Plant, dyrk og høst i et drivhus fra Juliana

I de lune sommermåneder kan du plante, dyrke og høste dit eget hjemmeavl i et Juliana drivhus i glas. Solens varme stråler og det lune vejr er sammen med til at skabe optimale rammer for at få de frø, som du sår i plantekasserne eller plantekrukkerne, til at spire og gro.

Og er der noget bedre end at gå ud i haven og plukke solmodne tomater, grønne skoleagurker og søde jordbær? Nej vel. Både du og resten af familien vil nyde det. Og online kan du købe drivhusene i forskellige størrelser til både haven og altanen.

Brug Juliana drivhuse som ekstra uderum

Ud over at du kan bruge et Juliana drivhus som væksthus, så kan du også bruge drivhuset som et ekstra uderum. Vil du gerne trække dig efter en travl hverdag, er det dermed oplagt gøre det ude i drivhuset, da de grønne omgivelser giver dig et dejligt åndehul.

Så køber du et Juliana drivhus i glas eller et Juliana orangeri for at få lidt ro, kan du indrette det med havemøbler fra Bilka.dk – for hvem vil ikke gerne sidde i håndsrækning fra planterne, så frugterne og grøntsagerne er nemme at plukke ned og spise?