Udestuer

Vil du gerne have ekstra plads derhjemme, er en tilbygning af en udestue fra Bilka.dk lige sagen. Udestuer giver flere kvadratmeter, som du og familien kan boltre jer på samtidig med, at du fra første parket ser, hvordan årstiderne skifter ude i haven.

Få mere plads med udestuer

Sommetider kniber det med at få plads til det hele. Møbler, legetøj og opbevaring. Alt fylder. Og har familien vokseværk, er det endnu sværere, men så er det godt, at en udestue kan give lige de kvadratmeter, som du og dine har brug for.

En udestue i glas bliver en god forlængelse af dine i allerede forvejen opholdsrum, fordi det oftest er naturligt men også smartest at placere en udestue, så den får udgang fra stuen eller opholdsmiljøet. Sådan bliver det nemt for dig at trisse ud med de hjemmebagte boller og den varme kaffe, når eftermiddagskaffen skal nydes i udestuen, mens du kigger ud i haven.

 

Invitér haven ind med udestuer

Året rundt er det dejligt at nyde haven – og tænk på, hvis du nu også havde mulighed for dét, mens du sad inden for i varmen. Præcis sådan en mulighed får du med en udestue i glas. Glasset gør, at årstiderne ude i haven kan nydes, så du ser, at hækken springer ud, græsset gror, og blomsterne blomstrer.

Og ud over at haven inviteres ind, så kan en udestue også forlænge sommermånederne. Solens varme stråler luner udestuen op, så det bliver dejligt for dig at sidde derude i havemøblerne. For udestuer bliver bare lidt hyggeligere, når de er indrettet med bløde hynder, tæpper og blomsterkrukker, som tilsammen sætter stemningen.

 

Køb udestuer på Bilka.dk

Har du behov for ekstra plads, og bliver du blød i knæene ved tanken om at kunne se din have året rundt, mens du sidder indendørs – så er en udestue i glas lige noget for dig. Her på Bilka.dk har vi udestuer i forskellige størrelser og ikke mindst farver. Hvid, grå og sort, ja hvad er du mest til? Og hvad passer ind i dit uderum og have?

Som en del af sortimentet har nogle af vores udestuer også en glasdør, som gør det nemt for dig at bære aftensmaden ud på terrassen i haven, hvis du og familien gerne vil nyde maden under åben himmel. Uanset valget af udestue bliver du glad for den ekstra plads, som den giver.