Orangerier

Et orangeri i haven muliggør, at du kan være udendørs og indendørs på samme tid. Dermed kan du opholde dig inde i varmen, mens du nyder at sidde midt i din have blandt planter og træer.

Juliana drivhuse

Se hele udvalget af Juliana drivhuse. Her finder du kvalitetsdrivhuse i forskellige størrelser, former og materialer, så du netop kan finde den model, som passer til din have. 

Få meget mere ud af din have med et orangeri

Er din have stor nok, kan det virkelig anbefales, at du anskaffer dig et orangeri. På den måde kan du nemlig tage din have i brug året rundt.

  • Få et ekstra rum udendørs
  • Skab en idyllisk sydlandsk stemning
  • Giver mulighed og plads til at lade planter overvintre

 

Med et orangeri får du et skønt væksthus, hvor dine planter kan gro, samtidig med at du får et rum, hvor du og dine gæster kan opholde jer. Vil du skabe en helt autentisk stemning, så fyld dit orangeri med nogle frodige frugttræer. Og tag også et kig på vores store udvalg af havemøbler, som er perfekte til at indrette orangerier med.

 

Orangeri eller drivhus – hvad skal du vælge?

Der er mange, der er usikre på, hvad forskellen egentlig er på et orangeri og et drivhus. Begge er designet til at stå i haven og skabe et sted, hvor planter kan gro og overvintre. Et orangeri er meget mere end et drivhus – det er et ekstra rum, hvor du og din familie kan opholde jer.

Hvor de fleste drivhuse har jordgulv, har orangerier klinkegulv. Dermed kan du sagtens bruge andet end havemøbler i dit orangeri, og i stedet indrette det med mere elegant og behageligt interiør.

Mange vælger faktisk at bruge deres orangeri som en ekstra spisestue. Og der er da også noget helt fantastisk i at kunne sidde ved et veldækket bord og nyde sin mad blandt frodige planter med udkig til have og natur.

Orangeriet har fået sit navn, fordi det i sin tid blev skabt til appelsintræer og andre sydlandske frugttræer. Således sender et orangeri også straks tankerne på rejse mod Italien og Sydfrankrig. Med et orangeri kan du skabe din egen lille sydlandske oase, hvor solens stråler kan nydes, selv når det er koldt udenfor.

Vil du have alle fordelene ved et drivhus og samtidig få et rum, hvor du kan indrette dig mageligt blandt planter og natur? Så er det er orangeri, du skal vælge.

 

Køb et orangeri på Bilka.dk

Vil du nyde at kunne opholde dig i din have året rundt – helt uden at fryse? Så bestil et af de elegante orangerier til en fordelagtig pris, som du finder i udvalget herover. Og husk, at du får ubegrænset returret, når du handler hos os.