Græsfrø til haven

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af græsfrø til gode priser, der kan bruges til forskellige såningsforhold. Græsfrø fås i forskellige varianter, der kan trives i forskellige jordbunds- og skyggeforhold. På Bilka.dk kan du vælge mellem græsfrø fra kendte mærker som Turfline.

De bedste græsfrø til din have

Der findes et hav af forskellige sorter af græsfrø, som alle er udviklet til at blive sået under bestemte forhold. Er din have skyggefuld på grund af store træer, så bør du vælge en variant, der netop er udviklet til at spire og gro uden store mængder sol. Ellers kan du risikere, at græsplænen bliver tynd og fyldt med ukrudt og mos. Det samme gælder, hvis du døjer med huller i græsplænen, en mosfyldt græsplæne eller andre kendte problematikker, når det kommer til den grønne plæne.

  • Vælg den græssort, der passer til din have
  • Husk at gøde din græsplæne tre gange om året
  • Slå græsset i sommermånederne, så den holder sig flot og sund
     

 

Få en smuk, grøn græsplæne

Når først græsset er sået, er det vigtigt, at du husker at pleje plænen, ligesom du plejer alle andre planter i haven. Græsplænen gror konstant i de varme sommermåneder, hvorfor det er essentielt, at du husker at slå den, når den trænger. På Bilka.dk finder du forskellige plæneklippere og havetraktorer, som uden tvivl vil kunne klare opgaven. På de ekstra varme dage, hvor regnen udebliver, er det vigtigt, at du husker at vande den nysåede græsplæne, så den ikke tørrer helt ud. Når du gøder din græsplæne, bør du vælge en gødning, der er egnet hertil – tag et kig på udvalget af gødning på Bilka.dk.

 

Køb græsfrø online på Bilka.dk

Så snart du ved hvilken græssort, der er velegnet til din have, kan du bestille mængderne online på Bilka.dk og få dem leveret til døren. Hvis du derimod har fundet ud af, at rullegræs er en bedre løsning for dig og din have, finder du også det i sortimentet. Med denne løsning får du hurtigt en fuldt opvokset og robust græsplæne, der kan danne rammen om familiens udendørs aktiviteter.