Regnvandstønder

Regnvandet har mange anvendelsesmuligheder. Fælles for en regnvandsopsamler, regntønde eller regnvandsbeholder er, at den opbevarer regnvand til senere anvendelse. Find den model, der passer til dit hus og have.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om regnvandstønder

Hvorfor vælge en regnvandstønde?

  • Spar på vandforbruget – anvend regnvandet i dagligdagen
  • Brug naturens eget produkt
  • Køb en størrelse, der passer til dit forbrug og behov

Der er ingen grund til at bruge dyrt drikkevand, når regnvandet i mange tilfælde er lige så godt at bruge. Du får med andre ord endnu en vandforsyning kvit og frit, som du kan bruge alt efter behov. Mange bruger regnvandsbeholdningen til vanding af haven, krukker og drivhus i de varme sommermåneder, hvor der er nødvendigt af eftervande. Regnvand har et lavere kalkindhold end det vand, der kommer ud af vandhanen. Det betyder, at det også egner sig særdeles godt til bilvask. Hvor du også kan spare på vandforbruget året rundt, er ved at bruge regnvand til tøjvask og toiletskyld.

 

Regnvandstønde – en del af haven

En regnvandsopsamler fylder af gode grunde godt i haveindretningen. Heldigvis er der nogen, der har tænkt over dette, hvorfor du netop kan vælge mellem forskellige modeller og varianter på Bilka.dk. Hvad end du er mest til, at den falder naturligt ind med hus og have eller skiller sig ud fra mængden, kan du tage et kig på udvalget – et udvalg, der både rummer klassiske regntønder og mere moderne løsninger i træ eller genbrugsplast.

 

Køb regnvandsbeholder på Bilka.dk

Er du blevet lun på ideen om at opbevare og anvende det regnvand, der alligevel falder mange dage om året i Danmark? Hvad end du er nybegynder eller erfaren og søger et sæt med alt, hvad du skal bruge, finder du netop det på Bilka.dk. Ligesom du også finder enkelte dele til regnvandsbeholderen såsom hane og udleder-kit. Bestiller du beholderen online på Bilka.dk, kan du roligt læne dig tilbage og vente på, at den bliver leveret på adressen.