Jordforbedring og plantemuld

Når haven skal plantes, og der skal anlægges nye bede og gøres klar til sensommerens høst af grøntsager, så skal der plantejord til. Skab et solidt fundament til alle dine haveprojekter med den rigtige havemuld. Hos Bilka.dk finder du altid et bredt udvalg af muld til forskellige formål, så din have kan komme godt fra start.

Guides til planter

Få en have fuld af liv  

Er du født med grønne fingre? Eller er du ved at lære planternes univers at kende? Ligegyldigt om du er ny eller garvet, har din have brug for et stærkt fundament for at kunne vokse sig grøn og frodig. Det er derfor vigtigt med en god kvalitetsmuld fyldt med den rigtige næring. 

Når du skal finde plantemuld, skal du overveje hvilke typer, der er relevante til dit haveprojekt. Hvad end du ønsker at forbedre den eksisterende havejord, eller du søger billig jord til nye højbede, så har vi en jordblanding til netop dit formål. Hos Bilka.dk finder du altid et stort udvalg af plantemuld til din haves behov. Du finder blandt andet:  

  • Krukkemuld 
  • Såjord og priklemuld 
  • Hækjord 
  • Pottejord til stueplanter 
  • Næringsrig jord til køkkenhaven 
  • Plænedressing 

 

Start fra bunden, og få succes med dit havearbejde. Køb den rette jordforbedring og muld, og forkæl dine planter med et stærkt og næringsrigt fundament.  

 

Sådan vælger du den rigtige muld

Hos os hænger pris og kvalitet ikke uløseligt sammen. Her finder du nemlig altid gode priser på plantejord, havemuld og meget mere af høj kvalitet. Hvis du leder efter en stærk plænejord, skal du gå efter en fin og stenfri variant, så der ikke sætter sig småsten fast i plæneklipperens klinger.  

Skal du derimod plante højbede, er der brug for en struktureret jord med lidt sten og eventuelt små grene. Surbundsplanter som rododendron, blåbær og lyng har brug for en jord med lav pH-værdi, hvorfor de vil vokse sig store og flotte i en syrlig jord specielt til dem.   

 

Køb havemuld til flere formål på Bilka.dk

Jordbundens kvalitet er helt essentiel, for at både planter og plæne kan trives. På Bilka.dk har vi samlet en bred produktgruppe af jord til græsplænen, samt forskellige typer havejord, som du kan se her på siden.  

Udover vores alsidige sortiment af jord til flere forskellige formål kan du også købe haveredskaber, samt tilbehør til både dyrkning og plantning. Du finder blandt andet: 

 

Med ubegrænset returret kan du shoppe bekymringsfrit videre i det store udvalg på Bilka.dk