Drivhusglas

Dit drivhus i haven kommer ikke til sin ret, hvis glassene heri er gået i stykker. Hos Bilka kan du købe nye glas til dit drivhus. Vi forhandler forskellige typer – herunder polycarbonat og glas – som du kan købe i en Bilka nær dig. Læs mere om de to typer herunder.

Drivhusglas til dit drivhus

Er du den heldige ejer af et drivhus? Hvis svaret på det spørgsmål er ja, kan du formentlig sagtens nikke genkendende til den ærgrelse det måtte være, hvis nogle af glassene i drivhuset skulle gå i stykker på den eller anden vis. Er du så uheldig, at uheldet allerede er ude, er der heldigvis råd for det. Her på Bilka.dk ka’ du nemlig finde et udvalg af drivhusglas.

  • Reparer dit drivhus
  • Køb drivhusglasset hos Bilka

 

Vi har tre forskellige størrelser glas så du kan finde den størrelse der passer til dit drivhus.

 

Hvad skal jeg vælge til mit drivhus?

Når det kommer til drivhusglas, er det typisk to typer, der skelnes imellem – og det gælder polycarbonat og glas. Hvis du er i tvivl om, hvilken af de to, du skal vælge, kan du læse om dem herunder.

  • Polycarbonat: Vælger du polycarbonat, får du ruder, som kan holde til mere end glas. Dermed er dit drivhus mere sikkert, hvis der kommer stenslag fra haveredskaber, nedfaldne grene eller måske en vildfaren fodbold. Samtidig er ruder af polycarbonat mere isolerende end glas, hvilket giver dig en mere jævn temperatur i drivhuset og dermed bedre vækstbetingelser for dine planter og grøntsager.
  • Glas: Er du mere til glasruder i drivhuset, har dette materiale også en række fordele. Med glasruder får dine planter og grøntsager masser af lys, så de har optimale betingelser for at vokse sig store og saftige. Og har du indrettet en lille hyggekrog inde i drivhuset, får du også rig mulighed for at kigge ud og nyde synet af din have. Desuden er glas billigere end polycarbonat og næsten uforgængeligt, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skifte ruder de næste mange år.

 

Stort udvalg af drivhustilbehør

 Vi er dit Hypermarked, og har et stort udvalg af alt til haven. Find alt til drivhuset i vores store drivhusudvalg. Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge drivhuset i, kan du få råd og vejledning til valget i vores guide til at finde det rette drivhusmateriale.