Polycarbonat-drivhuse

Med et drivhus i polycarbonat får du et holdbart og stærkt drivhus, der kan holde til lidt flere stenslag og lignende, end en variant i glas – og så har dette drivhusmateriale også en langt mere isolerende egenskab.

Drivhus i polycarbonat

Er du på udkig efter et drivhus? I så fald er du nok faldet over materialet polycarbonat, og er måske nu i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et drivhus i dette materiale eller en variant i glas. Der er mange gode grunde til at vælge et drivhus i polycarbonat. Et af de måske væsentligste er, at polycarbonat kan holde til en hel del mere end glas kan. Vælger du dit drivhus i polycarbonat, skal du derfor ikke i samme omfang bekymre dig om, at det går i stykker, som du skal det med almindeligt glas. Det gælder for eksempel hvis grenene omkring falder ned i drivhuset, fodbold bliver skudt imod det eller ved eventuelle stenkast. En anden fordel er, at polyarbonat er mere isolerende end glas. Det har den betydning, at den temperatur, der er i drivhuset, kan holdes langt mere jævn og vækstbetingelserne for de planter, du har herinde, bliver dermed mere optimale.

  • Stærkere end glas – går mindre i stykker
  • Isolerer bedre end glas og giver gode vækstbetingelser
  • Kan kombineres med glas

Her på siden kan du se Bilka.dk's udvalg af drivhuse i det smarte materiale, som du kan bestille hjem i dag. Hvis du allerede har et drivhus, men gerne vil have polycarbonat, kan du udskifte dine gamle glasruder med polycarbonat-plader. Se hvordan, vi hos Bilka kan hjælpe dig med købet af drivhusglas.

 

Bliv guidet i dit valg af drivhus

Når det gælder investeringen i et drivhus, er der mange valgmuligheder, og dermed mange valg, der skal træffes. Det rette valg af drivhus har stor betydning for vedligeholdelsesbyrden, brugen, holdbarheden og ikke mindst, at du får glæde af den samt kan bruge det efter hensigten. Valget imellem glas- og polycarbonat-ruder er blot ét af dem. Herudover skal du blandt andet tage stilling til størrelse og design, ligesom valget af materiale også er et, der med rette kan bruges tid og energi på. Vi har samlet al den information, du skal bruge, for at træffe et godt drivhusvalg og ikke mindst alle de gode råd og fif til blandt andet montering, samling og isætning af glas, som du skal bruge.

 

Køb et polycarbonat-drivhus online i dag

Når du har fundet dit drømmedrivhus her på Bilka.dk, kan du bestille det hjem online i dag. Vi leverer det til dig uden beregning og med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.