Frø til haven

Skal i år være året, hvor du får plantet blomsterfrø for at opnå en smuk og farverig have – eller måske grøntsagsfrø, så du kan dyrke dine egne grøntsager og krydderurter? Find alle de frø, du er på udkig efter, her på Bilka.dk.

Se også

Gør haven smuk med frø

Med frø – ej at forveksle med de brungrønne, slimede padder – kan du gøre haven smukkere, mere farverig og ikke mindst appetitlig. Den bliver smukkere med mange forskellige blomsterfrø, der bliver til alskens flotte blomster i forskellige farver og med grøntsags- og krydderurtefrø får du lækre, friske samt hjemmedyrkede grøntsager.

  • Få en smuk og farverig have
  • Bliv selvforsynende med friske grøntsager, frugter og krydderurter
  • Vælg imellem et væld af typer og slags

 

Her på Bilka.dk finder du et stort og bredt udvalg af frø til haven. Du kan bl.a. vælge imellem et væld af blomsterfrø. Alt fra stauder, vildeblomster og forskellige frøblandinger – græsfrø til en flot græsplæne samt grøntsagsfrø. Få inspiration og find de frø, du er på udkig efter her på siden og bestil online i dag.

 

Vælg en frøblanding

Hvis du ønsker et bed, der bugner af liv med alle regnbuens farver, kan du med fordel vælge en frøblanding. En blanding indeholder typisk mange forskellige blomster – både hvad farve og type angår – og har endvidere den fordel, at blomstringsperioden er varierende. Det betyder, at du får en have eller et bed – alt afhængig af hvor du sår frøene – der blomstrer det hele af sommeren.

 

Bliv selvforsynende med frø til haven

Er du også enig i, at de hjemmedyrkede frugter og grøntsager ofte er bedre end dem, du kan finde i supermarkedets grøntafdeling? Det samme gælder krydderurter. Hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter er både friske smagfulde – og så kan du have dem i din helt egen have. I udvalget af grøntsagsfrø finder du bl.a. et væld af forskellige sprøde salattyper, herunder icebergsalat og kinakål, rustikke og fiberrige rodfrugter som rødbeder, gulerødder og pastinakker – ligesom du også kan finde frø til både chili, peber og tomat. Alt afhængig af, hvor mange grøntsager I ellers spiser i husstanden, kan I blive selvkørende ved at dyrke jeres egen grøntsager.

 

Køb frø til haven på Bilka.dk

Hvad end du er ude efter blomster-, grøntsags-, græsfrø eller en helt fjerde type frø, så finder du det online her på Bilka.dk. Husk også, at frøene skal have de bedste forhold, for at spire – med det forstås bl.a. de rigtige varme- og jordforhold med de rigtige temperaturer og den rette jordtype. Du kan blive meget klogere i vores guide til forspiring i foråret, hvor en haveekspert give gode tips til såning af blomsterfrø og -løg. Hvis du mangler jorden til at plante dine nyindkøbte frø i, skal du ikke lede længe. Det forhandler vi naturligvis også. Find det i jord- og muldudvalget – og på siden her kan du finde højbede og blomsterkasser, hvis du mangler noget, du kan plante frøene i. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!