Se de mange krukker og potter

Skab liv og æstetik med planter i et eller flere af de flotte krukker til både indendørs og udendørs brug. Du kan vælge imellem et væld af krukker og potter forskellige designs, farver og størrelser i forskellige materialer.

Blomsterløg og frø

Skab liv i haven med havekrukker og urtepotter

Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, men du har også en enestående mulighed, for at give liv og farve til din have. Du kan plante dine blomster i en farverig krukke eller potte og derved lave nogle unikke og flotte udsmykninger til din have.

Det er med blomstrende og velduftende planter i havekrukker muligt at skabe en hyggelig og fredsfyldt stemning i haven. Savner du netop en mere hyggelig og stemningsfyldt atmosfære, så bør du investere i nye havekrukker og urtepotter samt dertilhørende planter. Der findes både små og store havekrukker og urtepotter i mange forskellige farver, størrelser og materialer.

  • Skaber liv og stemning
  • God fleksibilitet
  • Lette at passe

Trænger din have til nyt liv, så kan du med fordel investere i nye havekrukker og dertilhørende blomster, som med sikkerhed vil bidrage med masser af sjæl og romantik. Du kan også plante dine blomster i en farverig og moderne urtepotte. Er det fordele og muligheder, som tiltaler dig, så kan du netop nu gøre en god handel på krukker og potter til haven. Oplev vores udvalg af krukker og potter her på siden og bestil online i dag.

 

Plant blomster i haven eller på altanen

Det er en skrøne, at man kun kan dyrke blomster og planter, hvis man har egen have, idet man i princippet ikke behøver en have. Det er nemlig også muligt at plante blomster på terrassen eller altanen, hvis man bor i lejlighed uden adgang til egen have. Dette kan lade sig gøre takket være de fleksible havekrukker og urtepotter, som findes i mange forskellige varianter.

 

Fremhæv dine blomster i en flot havekrukke eller urtepotte

Det er en kendsgerning, at blomster og planter tager sig bedre ud i en havekrukke eller urtepotte end i jorden. De fine havekrukker og urtepotter vil ikke blot pynte på terrassen og altanen, men også ved indgangspartiet, hvor man kan bruge krukkerne og potterne til at give gæsterne et rigtig godt førstehåndsindtryk. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan man kan anvende og sammensætte krukker og potter.

 

Vælg de rigtige krukker

For at få mest ud af både planter. krukker eller potter, er det vigtigt at du vælger den krukke, der passer bedst til dine behov. Det er først og fremmest et spørgsmål om at vælge den krukke eller potte, den stil, du har på din terrasse eller din have.

Hvilken størrelse krukke eller potte du skal vælge, afhænger af, hvilken blomst eller plante, du vil dyrke i den. Det er især vigtigt at vælge en krukke, der ikke er for lille. Hvis det er mindre planter, du skal have i krukken, kan du vælge en model der måler 30-40 cm i diameteren. Er det i stedet fx frugttræer, du skal dyrke, skal du gå efter en større krukke. Nogle planter – inklusive frugttræer – har nemlig brug for plads til rodnettet.

 

Perfekte planter til krukken

Langt de fleste blomster kan plantes i krukker udendørs. Det omskiftelige danske vejr med blæst, regn og kulde kan dog være noget hårdt for planterne. Det er derfor en fordel at vælge planter, der kan tåle frosten. Det gælder bl.a. roser, rododendron og hortensia. Hvis krukkerne skal stå udendørs hele året rundt – hvad enten det er med eller uden blomster – er det en fordel, at du vælger nogle, der er frostsikre.

 

Bestil nye krukker og potter til din have

Det er med robuste og moderne krukker og potter muligt at plante blomster hele året rundt, hvilket gør disse redskaber helt uundværlige i ethvert hjem.

Mangler du nye havekrukker eller urtepotter til din have? Så opfordrer vi dig til at tage et kig på vores mange fine krukker og potter. For at læse mere om produkterne, skal du blot klikke på produktlinket, således at du bliver ført ind på den ønskede produktside. Her kan du læse alt om materialet, størrelsen og andre vigtige specifikationer.

Skal du sætte prikken over i'et på din haveindretning, kan du også overveje at købe en parasol, pavillon og terrassevarmer.