Nintendo

Med Nintendo Switch kan du tage din spillekonsol med dig rundt, og spille lige præcis hvor og hvornår du har lyst. Du finder konsollen her samt et stort udvalg af Nintendo Switch spil, som giver dig mange timers god underholdning.

Spil håndholdt

Tag din Nintendo Switch med på farten. Du kan hurtigt tage den frem og spille videre.

Spil på dit TV

Du kan hurtigt og nemt koble din Nintendo Switch til dit TV. Udfordr dine venner eller nyd de mange fede spil selv.

Spil på farten

Switch it up og flip holderen, så din Nintendo Switch kan stå på bordet. Du kan spille med dine venner uanset hvor du er henne.

Nintendo Switch - En fleksibel konsol

Nintendo Switch er en innovativ konsol, som er yderst fleksibel. Den har udfordret tankegangen omkring, at du som spiller skal være et bestemt sted, for at du kan spille. For med Switch fra Nintendo bestemmer du selv, om du vil spille på skærmen hjemme i stuen, på den lille medfølgende skærm eller håndholdt.

  • Tag den med dig overalt

  • God HD-opløsning på skærmen

  • Batterilevetid op til seks timer

Derudover kan du som forældre hente en app, som giver dig mulighed for at følge med i, hvor mange timer dit barn bruger på at spille. På den måde kan du stadig bevare et overblik over barnets forbrug. Prisen på Nintendo Switch ligger absolut i den fornuftige ende, når man taler om en så innovativ konsol. Det understreges da også af, at også prisen er blevet rost meget af spilanmeldere.
 

Ud af boksen

Inden Nintendo sendte Switch på markedet, svirrede der mange rygter om, hvad konsollen ville byde på. Og i løbet af kort tid har den allerede fået en meget populær status i spilverdenen. Denne popularitet afspejler Nintendos evne til at tænke ud af boksen og sammensætte et produkt, som fungerer på mange forskellige måder. Derhjemme kan du bruge Nintendo Switch som en klassisk konsol, præcis som du er vant til fra andre konsoller. Men du kan også tage den med på farten, så du ikke behøver afslutte et spil, fordi du har en aftale eller skal bruge lang tid i tog eller bus.

Når du skal have den med på farten, klikker du blot de to controllere kaldet Joy-Cons på skærmen, og så kan konsollen bruges håndholdt. Controllerne kan også bruges hver for sig, Det giver mulighed for en multiplayer-funktion, da en af dine venner kan få den ene af controllerne. Med denne funktion kan du koble hele otte spillere til, så alle vennerne eller familiemedlemmerne også kan være med. Og med det tilhørende online-fællesskab kan du spille med hele tolv spillere online.
 

Køb Nintendo Switch på Bilka.dk

Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Nintendo Switch køber du derfor online her. Konsollen lægger nemlig op til, at hele familien kan være med til at spille de mange underholdende Switch spil sammen. Se udvalget på Bilka.dk og bestil din Nintendo Switch online i dag.