Køkkeninventar og køkkentilbehør til indretning og madlavning i køkkenet
Køkkeninventar og køkkentilbehør til indretning og madlavning i køkkenet

Køkken

Skab et funktionelt køkken med vores store udvalg af køkkentilbehør og køkkenindretning. Vi har et bredt udvalg af produkter og inspiration til dit køkken, så du kan finde lige det, som du står og mangler.

Se alle produkter

Inspiration til indretning af dit personlige køkken

Køkkenet er et knudepunkt for mange familier, og et rum vi opholder os i mange timer i løbet af ugen. Derfor er det vigtigt, at indretningen af køkkenet føles rigtig, og at du får sat dit personlige præg på at skabe trykke rammer og en hjemlig atmosfære. Dette kan både kommer til udtryk gennem møbler, belysning og diverse køkkenredskaber samt praktiske elementer som køkkenvasken, køkkenapparater og bestik og service.

Mange hjem har i dag integreret spisestuen i køkkenet, hvilket gør spiseborde samt stole til et vigtigt element i køkkenet. Et andet afgørende element er belysningen i køkkenet. Her gælder det både lyset over spisebordet, som er med til at tilføre den rette stemning rundt om bordet, men også i selve køkkenet, hvor det er vigtigt, at der er det rigtige lys til madlavningen. Lyset udefra er også med til at sætte stemningen i køkkenet. Derfor er det væsentligt at vælge gardiner og persienner med omhu, da de skal passe ind til netop dit hjem og dine vinduer.
 

Funktionelt og dekorativt køkken

Et køkken er først funktionelt når de rette køkkenredskaber og apparater tilføres. Alt fra gryder og pander til en håndmixer og/eller blender er praktisk at have på køkkenhylden. Dertil kommer bestik og service, som ligeledes kan være med til at fuldende borddækningen, når familie eller gæster samles. Servicen kan med fordel mikses på kryds og tværs for at opnå et personligt touch til borddækningen. For at pifte udtrykket i køkkenet yderligere op, kan du investere i farverige viskestykker samt andre køkkentekstiler, som på samme tid er praktiske at have!

Her på Bilka.dk kan du hurtigt få et overblik over vores sortiment til køkkenet. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål til et af vores produkter kan du altid kontakte kundeservice.