Bærbar computer

Her på siden finder du vores samlede udvalg af bærbare computere fra anerkendte mærker som Acer, Apple, ASUS, HP, Lenovo og mange flere. Tag et kig og find en ny bærbar PC til dig på Bilka.dk i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bærbare computere

Tag en bærbar computer med på farten

Har du brug for at kunne tage din computer med på rejsen, eller har du dagligt transporttid med tog eller bus, hvor du kan arbejde? Så er en bærbar computer det oplagte valg for dig.

Nok fylder den lidt mere end en tablet, men skal du bruge den til arbejde - uanset om det er tekstarbejde, mails eller grafisk arbejde - så er en bærbar computer bare mere effektiv, da du ofte har en kraftigere processor og et traditionelt tastatur, som gør skriveriet til en drøm.

Muligheden for at bruge den samme computer, når du er på kontoret, hjemme eller sidder i et fly, gør det nemmere at fortsætte arbejdet på farten. Derfor vælger mange mennesker i dag også en laptop som deres eneste computer.

 

 

Fordele ved en bærbar computer

Er du ikke helt overbevist om, at en bærbar computer er det rigtige valg? Så giver vi dig her nogle fordele, der måske kan gøre det nemmere for dig at beslutte dig for, hvilken computer du skal have.

  • Du kan bruge den alle steder.
  • Den kan pakkes ned i tasken.
  • Den er nem at transportere.


 

Hvad skal du vælge: bærbar PC eller Macbook?

Når jagten på en ny bærbar computer er sat ind, er der som hovedregel to retninger, du kan vælge: Er du til Mac eller PC? Altså foretrækker du Windows styresystem eller OS X fra Apple?

Der er fordele og ulemper ved begge, og det er jo ikke kun softwaren, der er forskel på. Mange tiltrækkes også af det lækre design fra Apple, uanset om det er den kraftfulde Macbook Pro eller den tynde og lette Macbook Air.

De "almindelige" bærbare Windows computere fra bl.a. HP, Acer og Lenovo har også fokus på både design og ydeevne. De kan sagtens hamle op med de populære laptops fra Apple. Det hele afhænger nemlig af dine præferencer.

 

 

Nogle laptops er mere bærbare end andre

Nogle computere er mere bærbare end andre grundet deres størrelse og vægt. Det bliver dyrere, hvis du både vil have høj ydeevne og samtidig slankt design, lav vægt og lang batterilevetid.

Batteriet har altid været svagheden for den bærbare computer, men det giver dog ikke de store udfordringer med de nye lithium batterier. Det er ikke nødvendigt, at computeren bliver afladet - de kan sagtens "klat lades", og det er faktisk også mest hensigtsmæssigt for batterilevetiden.

Skærmen afgør også, hvor meget din bærbar computer fylder. Der findes små computere ned til 13" skærme og store laptops med 17" skærme. Lad dine arbejdsbehov afgøre, hvad der er det rigtige for dig. Har du ikke brug for en lille computer, så er 14 eller 15" en god størrelse.
 

Køb en bærbar PC online på Bilka.dk

Har du besluttet dig for at gå med en bærbar computer? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af bærbare computere her på siden for at finde den helt rigtige bærbare computer til dig.

Brug eventuelt vores toptunede filtre til at finde den helt rette bærbare PC til dig, der matcher dine behov og præferencer - og bestil den på Bilka.dk i dag.