32 tommer tv

Hvis du leder efter et tv, som ikke optager al pladsen i rummet, men samtidig giver et godt billede, er et 24-32 tommer tv værd at kigge efter. Herunder finder du et bredt udvalg af tv i denne størrelse fra nogle af markedets største mærker som Samsung, Philips og Sony.

24-32 tommer TV

For nogle kan fjernsynet ikke blive stort nok. Et stort TV er i udgangspunktet også et godt valg, der giver gode film- og TV-oplevelser – men i visse tilfælde er de helt store varianter ikke det mest optimale valg. Det gælder bl.a., hvis afstanden fra TV'et til sofaen er for lille i forhold til skærmstørrelsen. I rum som disse er et TV på fx 24 eller 32 tommer et ganske fornuftigt størrelsesvalg.

Det kan også være, at du bare ønsker et TV, der ikke tager alt blikfanget i din stue eller dit soveværelse. Uanset begrundelsen er 32 tommer en god allround størrelse på et TV, der passer i langt de fleste rum – og vil også kunne bruges til børne- eller teenageværelset.

  • Meget anvendelig størrelse til både soveværelse, stue og børneværelse
  • Høj kvalitet og flot design fra kendte elektronikbrands
  • Vælg imellem forskellige modeller og funktioner

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af TV op til 32 tommer. Mange af de modeller, som du finder på siden her, er fra nogle af markedets mest anerkendte og populære elektronikproducenter, herunder Philips, Samsung og Sony. Når du køber et TV fra et af disse brands, får du, foruden et lækkert design også høj kvalitet. Funktionerne såvel som prisniveauet varierer fra model til model, så der findes også et TV, der passer til dine behov og dit budget.

Placer dit TV rigtigt

Som nævnt ovenfor har den afstand, der er fra TV'et til dét sted, hvor du ser på det fra (det kunne fx være sofaen), også stor betydning. Er du i tvivl om, hvor du ideelt set skal placere TV'et – eller måske hvilken størrelse, du får mest ud af at vælge? Hvis det er tilfældet, kan du ved hjælp af denne simple udregningsmetode hurtigt finde ud af det. Mål afstanden fra det sted, hvor du har tænkt dig at have TV'et og til siddepladsen. Dette tal skal du gange med 25. Det tal, du her får, er det antal tommer, der vil være optimalt til dit TV.

Find og bestil det perfekte TV i dag

Uanset hvilke TV-præferencer du måtte have, kan du garanteret finde et 32 tommer TV, der passer dig her på siden. Bestil det hjem til stuen eller soveværelset allerede i dag. På Bilka.dk får du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at produkterne ikke lever op til dine forventninger.