Xbox

Med en Xbox konsol kan du spille på en imponerende maskine, som er designet til at spille spændende spil fra fortiden, nutiden og fremtiden. Hvis du er på udkig efter tilbehør, tilbyder vi også det. Der er masser af underholdning for pengene. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder.

Xbox – helt fra starten

Xbox er en spillekonsol, som er produceret af Microsoft helt tilbage i 2001. Det var deres første forsøg på at træde ind på et marked af muligheder og ikke mindst underholdning. Tilbage i sin tid, hvor konsollen blev introduceret, startede en decideret krig mellem dem og Sony med deres Playstation samt Nintendo med deres Gamcube.

 

Spændende spilmuligheder

Sammen med Xbox leverede Microsoft solide spil fra starten af i form af eksempelvis Halo og Dead Or Alive. Det har hængt ved lige siden, hvorfor der nu findes over 1.000 spil, herunder over 200 eksklusive og over 400 klassikere. Med Xbox Game Pass er der mulighed for en adgang til over 100 spil med én fast månedspris, mens nogle af de bedste communities også findes online på avancerede multiplayernetværk.

 

Oplev med 4K

Der arbejdes og vil altid blive arbejdet på at gøre Xbox endnu bedre, og der udgives løbende forbedringer, som du med fordel kan tjekke op på. Derudover anbefaler eksperterne, at konsollen opleves i samarbejde med et TV, der understøtter den fulde underholdning heraf. Her ses der eksempelvis et godt samarbejde med nogle, som tilbyder 4K opløsning for at give den fulde valuta for pengene – prøv det!