PlayStation 5

Et helt nyt kapitel i gaming begynder; den nye PlayStation® 5 giver dig en helt ny gamingoplevelse. Med en kraftfuld processor, et fantastisk grafikkort og et Solid-State Drive med integreret I/O, får du flere kræfter og hurtigere loading-tider end nogensinde før.

Køb PlayStation 5 hos Bilka

PlayStation® 5 har en ultra-hurtig 825 GB SSD (Solid State Drive) i stedet for en almindelig harddisk, hvilket sikrer kortere loading-tider. Samtidig er maskinen udstyret med en lynhurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU samt 16 GB RAM.

PlayStation 5 hardware
  • CPU: x86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”, 8 cores/ 16 tråde, variabel clockfrekvens på op til 3.5 GHz
  • GPU: AMD Radeon™ RDNA 2 grafikenhed, Ray Tracing Acceleration, variabel clockfrekvens (op til 2.23 GHz - 10.3 Teraflops)
  • RAM: 16GB GDDR6, 448GB/s båndbredde
  • SSD: 825GB, 5.5GB/s læsehastighed
  • PS5-spil: Ultra HD Blu-ray™, op til 100 GB per disc
  • Opløsning: Understøttelse af 4K 120Hz, 8K, VRR (specificeret af HDMI vers.2.1)
  • Lyd: “Tempest” 3D AudioTech
DualSense™ trådløs controller

Gør dig klar til en ny og forbedret gaming-oplevelse: Den nye Playstation® 5-controller, DualSense™, afløser den legendariske DualShock 4-controller med et spritnyt design, haptisk feedback i R2/L2-knapperne.

Derudover har DualSense™ adaptive triggere og en indbygget mikrofon, så du slipper for at bruge et headset, hver gang du vil tale med dine venner.

Vælg den udgave, der passer dig

PlayStation® 5 kommer i to udgaver, så du kan vælge den udgave, der passer dig bedst.

Standard-udgaven har et Ultra HD Blu-ray drev, mens PlayStation® 5 Digital Edition leveres uden dette.

Gameplay-oplevelsen bliver identisk, mens udseendet ændrer sig en smule.

PlayStation 5

Den nye PlayStation 5 baner vejen for fremtidens gaming. Konsollen har med sit nye design og fantastiske controller revolutioneret gaming.

PlayStation® 5 har en ultra-hurtig 825 GB SSD (Solid State Drive) i stedet for en almindelig harddisk, hvilket sikrer kortere loading-tider. Samtidig er maskinen udstyret med en lynhurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU samt 16 GB RAM.

 

Du kan spille PS4-spil på din PlayStation 5

PlayStation 5 er bagudkompatibel med et bagkatalog af PlayStation 4-spil. Så ønsker du fortsat at nyde PS4-klassikerne, så kan du sagtens gøre dette på din PS5! I udvalgte PS4- og PS VR-spil vil du også kunne opleve hurtigere og mere jævne billederhastigheder, da konsollen har fået et ekstra boost.

 

Opgrader PS4-spil til digitale PS5-spil

PlayStation 5-konsollen giver spiludgivere mulighed for at lade spillere opgradere deres disk- og digitale PS4-spil til digitale PS5-spil. Et eksempel på dette er Fifa 21, der kan opgraderes til PS5, hvis du bestiller det nu.

 

PlayStation®VR-integration

Ingen PlayStation uden integration til PlayStation VR. Tilslut PlayStation VR til din PS5-konsol for at nyde understøttede PS VR-spil.

Husk du skal bruge dit PlayStation Camera2 til PS4 og en PlayStation Camera-adapter, hvis du vil konfigurere PS VR med din PS5-konsol. Køb er ikke nødvendigt, men Sony har endnu ikke meldt ud, hvordan du gør krav på en adapter.