Playstation 5 - Play Has No Limits

Næste generation af gaming er på vej: PlayStation® 5 kommer efteråret 2020.

Et helt nyt kapitel i gaming begynder; den nye PlayStation® 5 giver dig en helt ny gamingoplevelse. Med en kraftfuld processor, et fantastisk grafikkort og et Solid-State Drive med integreret I/O, får du flere kræfter og hurtigere loading-tider end nogensinde før.

Den nye DualSense™ trådløse controller tilbyder haptisk feedback, så du oplever langt større indlevelse i spil. Samtidig har den en indbygget mikrofon, så du altid kan snakke med vennerne, når du spiller.

Kategorier

PlayStation® 5 er på vej

Sony har løftet sløret for deres seneste udgave af den populære PlayStation®, der kommer sidst på året.

PlayStation® 5 har en ultra-hurtig 825 GB SSD (Solid State Drive) i stedet for en almindelig harddisk, hvilket sikrer kortere loading-tider. Samtidig er maskinen udstyret med en lynhurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU samt 16 GB RAM.

 

Forudbestilling

Gå længere ned på siden, hvis du ønsker at forudbestille PlayStation® 5 eller har spørgsmål til forudbestilling af PlayStation® 5.

PlayStation 5 hardware
  • CPU: x86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”, 8 cores/ 16 tråde, variabel clockfrekvens på op til 3.5 GHz
  • GPU: AMD Radeon™ RDNA 2 grafikenhed, Ray Tracing Acceleration, variabel clockfrekvens (op til 2.23 GHz - 10.3 Teraflops)
  • RAM: 16GB GDDR6, 448GB/s båndbredde
  • SSD: 825GB, 5.5GB/s læsehastighed
  • PS5-spil: Ultra HD Blu-ray™, op til 100 GB per disc
  • Opløsning: Understøttelse af 4K 120Hz, 8K, VRR (specificeret af HDMI vers.2.1)
  • Lyd: “Tempest” 3D AudioTech
DualSense™ trådløs controller

Gør dig klar til en ny og forbedret gaming-oplevelse: Den nye Playstation® 5-controller, DualSense™, afløser den legendariske DualShock 4-controller med et spritnyt design, haptisk feedback i R2/L2-knapperne.

Derudover har DualSense™ adaptive triggere og en indbygget mikrofon, så du slipper for at bruge et headset, hver gang du vil tale med dine venner.

Vælg den udgave, der passer dig

PlayStation® 5 kommer i to udgaver, så du kan vælge den udgave, der passer dig bedst.

Standard-udgaven har et Ultra HD Blu-ray drev, mens PlayStation® 5 Digital Edition leveres uden dette.

Gameplay-oplevelsen bliver identisk, mens udseendet ændrer sig en smule.

Forudbestilling af PlayStation® 5

Indtil videre kender vi ikke alle detaljer om Sonys nye PlayStation® 5 - herunder prisen. Derudover har vi ikke fået oplyst, hvor mange enheder, vi modtager, når PlayStation® 5 lanceres, hvorfor vi ikke har mulighed for at starte forsalget.