Tablets

Her på siden finder du vores brede udvalg af fede tablets og iPads. En tablet er fantastisk som supplement, til både hverdag, arbejde og underholdning. Uanset om du vil surfe på nettet, se film, spille eller tage noter, så er tabletten super nem og praktisk. Se vores udvalg af tablets herunder.

Husk det smarte tablet tilbehør

Du kan få meget mere ud af din iPad og tablet med det rette tilbehør! Derfor finder du her på siden vores udvalg af smart tablet tilbehør, så du kan få mere glæde af din lille, smarte computer. Vælg bl.a. mellem forskellige covers og holdere, men også skærmbeskyttelse, opladere og kabler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til tablets

 

Hvad kan jeg bruge en tablet til?

Interessen for tablets er vokset - og vi kan godt forstå hvorfor! Tabletten er super smart og praktisk, og du kan bruge den både i hverdagen, på arbejdspladsen og som underholdning. Den er super nem at tage med, hvis du er på farten.

Med en tablet kan du i princippet lave alt det, som du kan på en computer og meget mere end du kan på en telefon – bare hurtigere og lettere. For nogle mennesker har en tablet endda kunnet erstatte computeren helt. Tablets er bl.a. fantastiske til:

  • E-mails
  • Research på nettet
  • Arbejdet med forskellige programmer, som kan downloades som apps
  • Underholdning såsom lydbøger, spil og film.

 


En tablet er for hele familien

Tablets er for hele familien - store som små. For de voksne kan en tablet bruges til afslapning med en lydbog eller hvis arbejdsmail skal tjekkes. For børnene er en tablet ideel til at komme ned i gear og hygge sig med et spil.

I dag er det ikke noget særsyn at se selv helt små børn bruge en tablet enten til spil, til at tegne på eller se film på. Du kan få forskellige beskyttende covers til tablets, så du behøver ikke en decideret tablet til børn, men det er en god idé at beskytte den mod slag og ridser.

 

 

Vælg mellem iPads og Android tablets

Lanceringen af iPad fra Apple var med til at udbrede kendskabet til tabletten. Det var ikke den første håndholdte computer på markedet, men det var den tablet, der virkelig fik forbrugerne til at slå øjnene op for denne fantastiske blanding af en smartphone og en computer.

I dag er iPad'en stadig uhyre populær, og mange sværger til det brugervenlige og intuitive iOS styresystem. Mange bruger den populære Apple tablet, men er man ikke fan af den, så er der heldigvis mange andre forskellige modeller at vælge imellem.

På markedet kan du for eksempel kigge mod Android tablets og Windows tablets, som også tilbyder smarte og innovative tablets. På Bilka.dk finder du et spændende udvalg af disse tablets fra populære mærker som bl.a. Lenovo, Acer og Asus.

Uanset om du vælger den ene eller den anden tablet, vil du kunne nyde den frihed, som tablets giver. Det kan være på rejsen, eller bare det at have en lille computer, som altid er ved hånden og som er lynhurtig at aktivere, når du skal tjekke mails eller søge på nettet.

Android vs iOS tablets

Er du i tvivl, om du skal vælge en Android eller iOS tablet? Så frygt ikke. Vi har lavet en guide, der fortæller dig om de primære forskelle mellem de Android og iOS styresystemerne. Valget er ofte en smagssag, men læs med, hvis du vil blive klogere på forskellene.

Vælg din favorit blandt tablets på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du vælge din favorit blandt vores store udvalg af smarte tablets. Med de mange forskellige producenter, vil du helt sikkert kunne finde en tablet, der falder i din smag og passer til dine behov.

Hvis du vil have den fulde og optimale oplevelse af din tablet, anbefaler vi, at du finder relevant tablet tilbehør, der kan gøre din brug af tabletten endnu bedre. Det kan f.eks. være et tastatur, der kan øge din produktivitet i arbejdstiden.