Tablets

Her på siden finder du vores brede udvalg af fede tablets og iPads. Tabletten er fantastisk som supplement, både til hverdagen, på arbejdet og som underholdning. Uanset om du vil surfe på nettet, se film, spille spil eller tage noter, så er tabletten super nem og praktisk. Se vores udvalg fra populære brands her.

Populære kategorier

Tilbehør til tablet

Du kan få meget mere ud af din tablet med det rette tilbehør! Derfor finder du her på siden vores udvalg af tilbehør til tablets, så du kan få mere glæde af din lille, smarte computer. Du kan bl.a. finde forskellige holdere og covers, men også skærmbeskyttelse, opladere, kabler og meget mere. Drømmer du om at bruge din tablet som en computer, så kan du også finde tastaturer.

Tablets

Interessen for tablets er vokset - og vi kan godt forstå hvorfor! Tabletten er super smart og praktisk og du kan bruge den både i hverdagen, på arbejdspladsen og som underholdning.

Udvalget inden for tablets er stort, og her på siden finder du alle vores skønne modeller, uanset om du er på udkig efter en iPad, Huawei tablet eller noget helt tredje.

 

Hvad kan jeg bruge en tablet til?

Med en tablet skal du i princippet kunne lave alt det som du kan på en computer og meget mere end du kan på en telefon – bare hurtigere og lettere. For nogle menneske har en tablet da også kunne erstatte computeren helt, da den er fantastisk til e-mails, research på nettet og arbejdet med forskellige programmer, som kan downloades som apps.

Selvom det kun er få år siden, man begyndte at se tablets over alt, så er det i dag ikke noget særsyn at se selv helt små børn bruge en tablet enten til spil, til at tegne på eller se film på. Man kan i dag få så mange forskellige beskyttende covers til tablets, så man behøver ikke deciderede tablets til børn - men det kan være en god idé med et cover for at beskytte tabletten mod slag og ridser.

 

iPad

Lanceringen af iPad fra Apple var med til virkelig at udbrede kendskabet til tabletten. Det var ikke den første håndholdte computer på markedet, men det var den tablet, som virkelig fik forbrugerne til at slå øjnene op for denne fantastiske blanding af en smartphone og computer. I dag er iPad'en stadig uhyre populær og mange sværger til det brugervenlige og intuitive iOS styresystem.

 

Windows og Android tablets – prisbillige alternativer

Den populære tablet fra Apple fylder rigtig meget i markedet, men er man ikke fan af den, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem - blandt andet kan du både kigge mod Android tablets og Windows tablets, som også tilbyder rigtig meget for pengene. Du kan se et udvalg af tablets fra bl.a. Asus, Acer og Microsoft.

Uanset om du vælger den ene eller anden tablet, så vil du kunne nyde den frihed, som den giver. Det kan være på rejsen, eller bare det at have en lille computer, som altid er ved hånden og som er lynhurtig at aktivere, når du skal tjekke mails eller søge på nettet.