TV-ophæng

Med et ophæng til din fladskærm, kommer dit TV til at hænge flot på væggen. Det er en nem måde at få mere plads i stuen, og for mange, en mere elegant løsning end en TV reol. Vi har flere kendte mærker som Sinox og Vogel's, der passer til lige præcist dit TV. 

Tv-vægbeslag til ophæng af fladskærm

Med de moderne fladskærme kan du virkelig spare plads ved at montere dit tv på væggen med et tv-ophæng og få mere plads i stuen eller soveværelset. Er du mere til det stående tv, finder du også et stort udvalg af tv-borde på Bilka.dk, så du kan finde præcis den rigtige løsning til dit tv. Fordelene ved at vælge et ophæng til tv er, at du:

  • sparer plads i rummet og får nemmer ved at gøre ren
  • oppebærer det optimale udsyn til dit tynde fladskærms-tv
  • får en elegant og moderne løsning, der klæder rummet

Hvis du har investeret i et tv, så vil du med garanti gerne have det bedste ud af det og med et vægbeslag til tv, kan du placere skærmen i præcis den position, der giver mest mening for resten af indretningen og for dig.

Hvilket vægbeslag skal du vælge?

Når du har besluttet dig for, at dit tv skal op at hænge på væggen med et vægbeslag, så bør du overveje, hvilken form for ophæng, der giver mest mening der, hvor dit tv skal hænge. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere forskellige modeller, der ikke bare er tilpasset de forskellige producenter og størrelser, men også om du vil kunne tippe eller dreje din skærm.

  • Et ophæng, der giver dig muligheden for at dreje eller tippe dit tv, er en rigtig god løsning, hvis der er siddepladser flere steder i stuen, hvor du gerne vil have muligheden for at sidde og nyde en film.
  • Et fast ophæng giver ofte muligheden for at få skærmen endnu tættere på væggen og udnytte det tynde design endnu bedre. En optimal løsning i en stue med sofaen foran tv’et.

Rul gennem vores udvalg herover, og find løsningen, der passer bedst til dit tv!