Motorsave

Skal der fældes eller beskæres træer, kan en motorsav eller kædesav spare dig megen tid og energi. Du finder et stort udvalg af både benzindrevede motorsave, elektriske motorsave eller motorsave på batteri her på Bilka.dk.

Populære mærker

En motorsav klarer de store grene

De fleste haveejere vil opleve, at et træ skal fældes eller grenene skal trimmes på havens store træ. Det er her, at de fleste sværger til en god motorsav. Den er nemlig perfekt til trimning af store og tykke grene eller fældning af træer.

Hvis du derimod blot skal trimme og beskære mindre buske eller hækken, anbefaler vi, at du bruger en hækkeklipper. Den kan være nemmere at arbejde med ved de mindre haveprojekter, og den kan sagtens klare mindre grene.

 

Pas på dig selv, når du bruger en motorsav

En motorsav er et kraftigt værktøj, så du skal passe på dig selv og dine omgivelser, når du giver dig i kast med motorsaven i haven. Det er vigtigt, at du tager dine forholdsregler, når du skal bruge en motorsav.

Lyden fra motorsaven kan overstige den anbefalede støjbelastning, og vi anbefaler derfor, at du altid bruger høreværn, når du bruger din motorsav. Arbejdsstyrelsen anbefaler brug af høreværn ved en støjbelastning på over 85 dB(A).

Derudover er en motorsav en kraftg maskine, som man nemt kommer til skade med. Pas derfor på dig selv og andre, når du bruger din motorsav. Vi anbefaler, at du bruger øjenværn, handsker og hjelm, når du går i gang med at arbejde med din motorsav.

 

Motorsav - overvejelser inden købet

Der findes forskellige typer af motorsave. Hver type har sine egne fordele og ulemper. Vi anbefaler, at du læser om de forskellige typer, før du vælger motorsav. På Bilka.dk forhandler vi tre forskellige typer motorsave:

  1. Motorsave med batteri
  2. Elektriske motorsave
  3. Benzindrevede motorsave.

 

Inden du køber en kædesav, er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser over, hvad den skal bruges til og hvor ofte for at vælge den bedste motorsav for dig:

  • Hvis motorsaven skal bruges i f.eks. skoven hver dag, er det vigtigt at finde en kraftig kædesav.
  • Vælg gerne en kædesav med lavt vibrationsniveau, da et højere niveau kan gøre dig træt, når du arbejder med motorsaven.
  • Skal motorsaven kun bruges en gang imellem til at save brænde, kan en kædesav, der er let at vedligeholde være ideel.