Brændekløvere

Skal du hugge brænde, men gider du ikke selv stå med øksen? Med en brændekløver er processen både lettere og mere effektiv. Maskinen gør nemlig arbejdet for dig. På Bilka.dk har vi kraftfulde brændekløvere, der kan klare både blødt og hårdt træ. Udforsk udvalget her på siden.

Lad din brændekløver klare arbejdet

En brændekløver er et værktøj og en maskine, der hjælper dig med at kløve brænde. Den fungerer både til at hugge brænde til pejsen, men nogle maskiner er også effektive til erhvervsopgaver.

Brændekløveren gør det altså muligt at kløve brænde hurtigt og effektivt, hvilket sparer dig tid og kræfter. Hvis du er træt af at kløve brænde manuelt, er en brændekløver derfor en god løsning for dig. Så kan du også hurtigt få tændt op i pejsen.
 

Vælg den rette brændekløver

På Bilka.dk finder du forskellige slags brændekløvere. Hvilken en, du skal vælge, kommer an på, hvor meget brænde du vil kløve på én gang, og hvor ofte du vil bruge maskinen. Her er nogle gode råd om køb af en brændekløver:

  • Skal du kløve små mængder brænde et par gange om året? Så er en lille model ofte nok til at dække dine behov.

  • Skal du hugge store stykker træ? Så bør du vælge en kraftfuld brændekløver – for eksempel en model med en 2200 W motor.

  • Hvor lange stykker træ skal du skære i? Længden på en kløve kan variere fra 50-105 cm i længden.

Uanset hvilken brændekløver du vælger, er det vigtigt, at du er beskyttet mod saven. Brug også beskyttelsesbriller, så du ikke får splinter i øjnene, og vælg en maskine med god sikkerhedsbetjening. Dermed er der mindre risiko for, at du kommer til skade.
 

Find flere smarte havemaskiner online på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af havemaskiner og -redskaber. De er alle med til at gøre opgaverne i haven endnu nemmere og dermed også lidt sjovere. Foruden en smart brændekløver kan du for eksempel fjerne sne med en sneslynge eller fejemaskine. Og når foråret melder sin ankomst, kan du få glæde af vores forskellige haveredskaber.

Og du behøver ikke at holde dig tilbage. På Bilka.dk tilbyder vi ubegrænset returret.