TEXAS

TEXAS er en 100% danskejet virksomhed, som har produceret havemaskiner siden 1960. Det hele startede med havefræsere, men sortimentet har i dag udviklet sig til at dække alle former for motoriserede havemaskiner (elektriske, benzin- og batteridrevne).

Målet er at levere kvalitetshavemaskiner til rimelige priser - kombineret med den bedste after-sales service. TEXAS har 2 egne fabrikker, hvor de fleste produkter produceres, hvilket bl.a. sikrer fuld kontrol over udviklingsprocessen, gennemsigtighed i forsyningskæden, et højt niveau af kvalitet og kvalitetskontrol, samt at produkterne produceres på en forsvarlig og moderne måde.

Plæne

Græsset er grønnere, når du vander det og flottere, når du klipper det med en TEXAS plæneklipper. Men du behøver slet ikke at arbejde så hårdt for at holde plænen, for i år giver TEXAS dig masser af valgmuligheder for plæneklippere med el, batteri eller benzin motor. Til feinschmeckeren har vi naturligvis også kantskærere og vertikalskærere, så der er ingen undskyldning for ikke at have vejens smukkeste have. Bare husk – der skal også være tid til at nyde den.

Historien om TEXAS

Virksomheden Texas blev grundlagt i 1960 i Odense. Det er her en forretningssucces begynder.
Andreas Petersen havde i 1950erne et ønske om at rejse til Texas. I USA stiftede han bekendtskab med et værktøj, som i løbet af få år skulle revolutionere skovbrug i Danmark: Kædesaven.

Efter at være vendt hjem til Danmark, oplevede Andreas Petersen hurtigt en enorm interesse for produktet i de danske skove og det var en øjeblikkelig succes. 

Senere viste der sig en stigende interesse for at mekanisere gravearbejdet i køkkenhaven.

 

Mr. "TEXAS"

Andreas Petersen realiserede sin drøm om at blive uafhængig og starte sin egen virksomhed. Hvad var mere naturligt end at kalde virksomheden for ”Texas”? Ikke bare fordi det var Andreas Petersens øgenavn, som han fik imens han arbejdede i skovene, men også fordi alt fra ”over there” var særligt populær i denne periode.

Udviklingen af virksomheden

Andreas Petersen begyndte at udvikle sin egen havefræser til det danske marked og i januar 1966 var den første danskproducerede havefræser en realitet.

Fra 1983 startede Texas et totalkoncept, der betød, at alt til haven nu kunne leveres, lige fra plæneklippere, buskryddere, brændekløvere, fræsere, fejemaskiner m.m.

Igennem årene er det lykkedes Texas at bevare sin markedsposition og forblive en af de største leverandører og producenter indenfor totalløsninger til haven og udendørs industri.

 

Dansk design og innovation

Texas er stadig 100% dansk familieejet. Deres dybe rødder indenfor produktion og design af havemaskiner afspejles i de mange nye produktdesigns, som løbende udvikles.

En engageret udviklingsafdeling kontrollerer hele processen. Der føres konstant kvalitetskontrol i løbet af hele produktionen og montageprocessen. Derved sikres en høj kvalitet på komponenter såvel som på maskiner og deres funktionalitet, til gavn for forbrugeren.

 

Professionel service

Texas' professionelle kundesupport garanterer dig en sikker investering i dine maskiner. Med mere end 25.000 reservedele på lager og udførlige brugsanvisninger tilgængelig online, sikrer de dig den service, du fortjener.

 

16.000 M2 effektivt lager

Deres unikke logistiksystem er nøglefaktoren til en hurtig og omkostningseffektiv levering. Vi sender på daglig basis mindre leverancer fra vores centrallager i Danmark eller direkte fra fabrik. Med nye automatiske lagerautomater kan varer findes og pakkes hurtigere.